Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biotrue™ 1 One Day (30 лещи)

Еднодневни контактни лещи

Biotrue™ 1 One Day (30 лещи) Еднодневни контактни лещи
Biotrue™ 1 One Day (30 лещи) Еднодневни контактни лещи
Biotrue™ 1 One Day (30 лещи) Еднодневни контактни лещи
Biotrue™ 1 One Day (30 лещи) Еднодневни контактни лещи
Biotrue™ 1 One Day (30 лещи) Еднодневни контактни лещи
Biotrue™ 1 One Day (30 лещи) Еднодневни контактни лещи
Biotrue™ 1 One Day (30 лещи)

Еднодневни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 21
  • UPC: 785810071937
42,99 лв.
Промо: Вземи 2 опаковки за 40,70 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Biotrue™ 1 One Day (30 лещи)

Biotrue™ 1 One Day са еднодневни контактни лещи на Bausch + Lomb - един от водещите световни производители на контактни лещи. Произведени са от материал, наречен HyperGel, който се характеризира с високо водно съдържание - 78%. Кислородната пропускливост на Biotrue™ 1 One Day е 42 DK/t - достатъчно за еднодневна леща, с която не се преспива.

Еднодневните меки контактни лещи Biotrue ONE Day от Bausch + Lomb осигуряват ясно зрение и комфорт за очите при 16 часа непрекъснато носене. Те овлажняват добре роговицата и са подходящи дори за начинаещи и потребители, които страдат от сухота в очите. Ултратънкият дизайн осигурява отлично прилепване към очите и ясно зрение дори при слаба светлина.

HyperGel – оптимален пренос на кислород и влага за очите

Лещите Biotrue™ 1 One Day са изработени от специален материал HyperGel (Nesofilcon A), който съчетава качествата на силикон-хидрогел (пропуска добре кислорода до очите) с тези на хидрогела (минимална дебелина, която осигурява отлично прилепване към роговицата и високо съдържание на влага).

Хипергелът в контактните лещи Biotrue One Day имитира естествената сълза, синтезирана в здравото око и помага да се поддържа почти същото ниво на хидратация на очите през целия ден. Иновативният HyperGel материал съдържа 78% влага. Неговата висока хидрофилност действа като естествен слъзен филм, предотвратявайки бързото изпаряване на водата. Благодарение на висококачествената хидратация, очите са надеждно защитени от сухота и дразнене.

Предимства на еднодневните лещи Biotrue

Еднодневните лещи Biotrue ONEday съчетават комфорт при носене и отлични характеристики, които гарантират ясно зрение при всякакви условия.Тези лещи от Bausch & Lomb, са идеални за съвременния ритъм на живот. Подходящи са за дневна употреба до 16 часа, като през това време осигуряват адекватна доставка на кислород до роговицата.

Еднодневният период за смяна е удобен за потребителя, тъй като лещите не изискват поддръжка – не се налага използване на разтвори. Друго предимство на контактните лещи от Bausch + Lomb е асферичната им повърхност с висока разделителна способност. Благодарение на този дизайн, лещите не създават отблясъци, ореоли и сферични изкривявания, осигурявайки ясна визия дори при здрач.

Контактните лещи Biotrue™ One Day осигуряват защита срещу ултравиолетова радиация, която може да увреди очите. Използването на контактна оптика с UV филтър блокира проникването на ултравиолетови лъчи във вътрешните структури на очите и по този начин предотвратява развитието на редица офталмологични заболявания.

Спецификация на контактни лещи Biotrue™ 1 One Day (30 лещи)
Материал
Вид Хидрогел
Име Nesofilcon A
Водно съдържание (%) 78
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 42
УВ Филтър Да
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.10
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 ден
Мнения на клиенти за контактни лещи Biotrue™ 1 One Day (30 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Biotrue™ 1 One Day (30 лещи) контактни лещи