Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш код за 10% отстъпка на твоя имейл адрес!

CooperVision

CooperVision - производител на контактни лещи

CooperVision ( Купър Вижън ) е един от водещите световни производители на меки контактни лещи. Компанията предлага пълен спектър включващ еднократни, месечни, астигматични и мултифокални контактни лещи. CooperVision залагат на високо качество, като се стремят да са на достъпни цени.
Brand: CooperVision
{ "@context": "https://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Biofinity контактни лещи", "description": "Biofinity ( Биофинити ) са..
12,24 лв.
JAN: 1 леща
Frequency® 55 Aspheric ( спрян от производство ) Frequency® 55 Aspheric ( спрян от производство )
ФИНАЛНА РАЗПРОДАЖБА
Brand: CooperVision
Frequency 55 Aspheric на CooperVision са контактни лещи за месечна употреба при сваляне всяка вечер и поставяне сутрин. Специфична характеристика за ..
6,96 лв.
JAN: 1 леща
Brand: CooperVision
Характерния за Cooper Vision стремеж към иновативност намира ярка реализация в Biofinity MultiFocal. В тях с изключителен резултат се обединяват две т..
154,14 лв.
JAN: 3 лещи
Brand: CooperVision
Biofinity Toric на Cooper Vision са торични лещи предназначени за корекция на астигматизъм. Иновативният торичен дизайн гарантира ясно и контрастно з..
52,74 лв.
JAN: 3 лещи
Brand: CooperVision
Biomedics 55 Evolution на CooperVision са месечни лещи за дневно носене. Те са с асферичен дизайн, който премахва сферичната аберация – както присъща..
45,84 лв.
JAN: 6 лещи
Brand: CooperVision
Proclear MultiFocal на CooperVison са меки, месечни мултифокални лещи за потребители, страдащи от пресбиопия. Иновативният дизайн разполага няколко з..
85,14 лв.
JAN: 3 лещи
Brand: CooperVision
Proclear Toric на CooperVision са месечни астигматични лещи създадени за корекция на астигматизъм. Като представител на фамилията, те са от биосъвмес..
52,80 лв.
JAN: 3 лещи
Brand: CooperVision
Proclear на COOPER VISION е от семейство контактни лещи, за които FDA (Агенция за храни и лекарства на САЩ) разрешава на опаковката да има надпис: „Ос..
10,74 лв.
JAN: 1 леща
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

CooperVision ( Купър Вижън ) е американска компания създадена през 1958г. специализирана в контактологията. Те са трета по производство на контактни лещи компания в света и бързо напредват. През последните 10 години предлагат най-иновативните продукти, като печелят множество награди по целия свят.

Еднократни ( еднодневни ) контактни лещи на CooperVision

Първите еднократни контактни лещи на компанията излизат през 2006 г. и се наричат „Proclear 1 day“, създадени от нов „био съвместим“ материал с 60% вода. През 2014 придобиват английската компания Sauflon ( Сауфлон ), която има в своето портфолио първите еднодневни контактни лещи от силикон хидрогел наречени „Clarity“. С тази придобивка Cooper Vision се превръща в лидер при еднократните лещи, като разполага със сферични, астигматични ( торични ) и мултифокални.

Месечни ( едномесечни ) контактни лещи на CooperVision.

Тук началото е през 1995 г. с появата на лещите „Cooper Clear“, направени от хидрогел с 43% вода. Нещата бързо се развиват и на следващата година пускат и първия модел от серията „Frequency 55“, много бързо стават много популярни. През 2006г. компанията предлага два много иновативни продукта – „Proclear“, които са създадени от нов „био съвместим“ материал и „Biofinity“ силиконови контактни лещи от трето поколение с високо водно съдържание 48%. С „Biofinity“ компанията печели одобрението не само на потребителите, но и на много офталмологични асоциации по света. Иновациите не спират и освен астигматични и мултифокални, CooperVision добавят „Biofinity XR“ – първите силиконови контактни лещи в серийно производство с възможност за корекция от -20.00 D до + 16.00 D. По-късно и „Biofinity Toric XR“ за корекция на високи нива на астигматизъм.