Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml

разтвор за меки лещи

ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml

разтвор за меки лещи

 • Доставка: 24 - 48 ч.
 • Артикул: 51
 • UPC: 7391899847221
18,70 лв.
Описание на разтвор за лещи ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml

ReNu MultiPlus на Bausch + Lomb излиза на пазара през 1997 г. и е първият многофункционален разтвор за лещи, който прави ненужно ензимното почистване на контактните лещи. Той все още е един от най-разпространени разтвори за меки лещи у нас.

Съставките на ReNu MultiPlus са така комбинирани, че едновременно безкомпромисно унищожават микроорганизмите и пазят очите от инфекции.

 • ефективно чистят всички видове меки лещи от протеинови и липидни отлагания.
 • дезинфекцират, почистват, изплакват.
 • създават усещане за комфорт и свежест на очите.

Дезинфекционната мощ на ReNu MultiPlus е доказвана многократно в реални и тестови условия и надминава днешните изисквания към подобни продукти.

Мултифункционалният разтвор ReNu® MultiPlus 360 ml осигурява най-добрата грижа за меките контактни лещи. Неговата уникална формула помага за ефективното отстраняване на всички микроби и наслоявания по повърхността на лещата. Формулата всичко в едно ви пести време и пари. Разтворът се грижи за почистването, дезинфекцията и овлажняването на лещите, с което повишава драстично комфорта по време на тяхното носене.

Какво представлява разтворът ReNu

Разтворът ReNu 360 мл е ефективно средство за дезинфекция на меки контактни лещи, без да се полагат допълнителни усилия. Редовната употреба гарантира идеална чистота и елиминиране на всички микроби, които могат да се развият по повърхността на лещите. Отпада нуждата от закупуване и използване на специални почистващи препарати.

Дезинфекцията на лещите с по-дълъг период на употреба помага да се избегнат неприятните усещания и възпаления на очите. Разтворът също така предотвратява натрупването на протеинови и липидни отлагания по повърхността на лещите, повишавайки комфорта по време тяхното на носене. С правилния продукт средствата за контактна корекция ви гарантират ясно зрение при всякакви условия.

No Rub система

ReNu Multiplus е 4-то поколение универсален мултифункционален разтвор, подходящ за всички видове меки контактни лещи, както хидрогелни, така и от силикон-хидрогел. Той не изисква допълнително използване на ензимни почистващи препарати, тъй като вече съдържа ензимен компонент.

Освен това формулата залага на ускорено прочистване на протеинови отлагания, което отнема по-малко от 8 часа. Внимание заслужава и формулата No Rub. Разтворът е с толкова високи нива на дезинфекция, че може да се използва без стъпка за механично почистване, потвърдено от международните органи за стандартизация и сертификация.

Разтворът на Bausch & Lomb ReNu® MultiPlus помага не само за комфорта при използване на продукти за контактна корекция на зрението, но и за доброто състояние на лещите. Той удължава живота на вашите лещи, запазвайки основните им характеристики до първоначалните нива.

Приложение и свойства

Към грижата за контактните лещи трябва да се подхожда изключително отговорно, защото ако не се спазват основните правила, лещите бързо ще станат неизползваеми. Нещо повече – инфектираните и замърсени лещи могат да предизвикат опасни инфекции, водещи до трайно увреждане на зрителния орган.

Когато казваме, че ReNu е мултифункционален разтвор за лещи, ние имаме предвид точно това. Многобройните му функции включват:

 • Почистване;
 • Дезинфекция;
 • Съхранение;
 • Хидратация;
 • Лубрикация;
 • Изплакване;
 • Отстраняване на липидни и протеинови отлагания.

Реню Мултиплюс представлява стерилен изотоничен разтвор, съдържащ: борна киселина, EDTA (динатриев едетат), натриев борат, натриев хлорид. Активни компоненти на емулсията са: DYMED (полиаминопропил бигуанид) 0,0001%, ХИДРАНАТ (хидроксиалкилфосфонат) 0,03%, Полоксамин 1%. Не се препоръчва да се използва директно за овлажняване на очите.

Време за дезинфекция: 4 часа

Универсалният разтвор за лещи ReNu е с достъпна цена за количество от 360 мл. На хората, пътуващи често по работа или за удоволствие, препоръчваме да закупят по-малката разфасовка от разтвора от 100мл. Флаконът е компактен и удобен за носене в дамска чанта или ръчен багаж. Съветваме ви никога да не предприемате пътуване, без да се погрижите за доброто състояние на контактните си лещи.

Ако сте от хората, които са постоянно активни и спят само няколко часа в денонощието, то универсалният Реню разтвор за лещи е най-доброто решение за вас. За да почисти и дезинфектира лещите ви, на разтвора са нужни само 4 часа. Това е висококачествен продукт, чиито многократно тествани, ефективни и безопасни характеристики привличат клиенти към нашия онлайн магазин.

ReNu Multiplus е една от най-новите разработки на Bausch & Lomb USA. Това е решение „всичко в едно”, което: дезинфекцира,почиства и ежедневно премахва протеиновите отлагания по лещите.

Мултифункционалният разтвор за лещи ReNu е клинично тестван, доказано ефективен и безопасен. Той е любимият продукт на хората, използващи средства за контактна корекция на зрението или декоративни цветни лещи. Всяка опаковка съдържа комплект контейнери за съхранение на контактни лещи. Препоръчваме да подменяте редовно контейнерите, защото те могат да се превърнат в място за развитие на опасни микроорганизми!

Спецификация на разтовр за лещи ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи да
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи да
Подходящ за твърди (RGP) лещи не
Съдържание
Състав HYDRANATE® (хидроксиалкилфосфонат) 0.03%, борна киселина, динариев eдeтaт, полоксамин 1%, натриев борат и натриев хлорид
Консерванти да
Вид консервант DYMED™(полиаминопропил биганид) 0.0001%
Контейнер за съхранение да
Разфасовка 360 мл.
Мнения на клиенти за разтвор за лещи ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml

Напишете отзив

Сходни на ReNu® MultiPlus 360 ml +60 ml разтвори за лещи