Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biotrue® 360 ml + 60 ml

разтвор за лещи

Biotrue® 360 ml + 60 ml разтвор за лещи
Biotrue® 360 ml + 60 ml разтвор за лещи
Biotrue® 360 ml + 60 ml разтвор за лещи
Biotrue® 360 ml + 60 ml разтвор за лещи
Biotrue® 360 ml + 60 ml разтвор за лещи
Biotrue® 360 ml + 60 ml разтвор за лещи
Biotrue® 360 ml + 60 ml

разтвор за лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 20
  • UPC: 7391899851150
23,99 лв.
Описание на Biotrue® 360 ml + 60 ml

Biotrue® е многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на всички видове меки контактни лещи. Разтворът разполага с иновативна технология като използва естествен лубрикант, намиращ се в окото и pH близко до това на естествените сълзи.

Изгодната комбинация Biotrue® 360+60 ml ви позволява да имате голяма опаковка вкъщи и малка за пътуване.

Всяка опаковка съдържа нов контейнер.

Biotrue разтвор за лещи е продукт от най-ново поколение на американската компания Bausch & Lomb. Разтворът е универсален за всички видове меки контактни лещи и с мултифункционално действие. Със своята доказана биосъвместимост той осигурява хидратация на лещите чрез естествения полимер хиалуронан за период от 20 часа. Разтворът е изключително ефективен, с широк спектър от подобрени характеристики и осигурява подходяща грижа за контактните лещи.

Базиран на биологичните механизми на човешкото око

При разработването на състава на този продукт специалистите на Bausch + Lomb се позовават на изследване на биологичните механизми на човешкото око. Благодарение на това беше възможно да се създаде разтвор, идентичен по състав и действие до естествените сълзи. Нивото на pH на разтвора съответства на това на сълзите в здравите очи.

Разтворът Bio true почиства контактните лещи бързо и ефективно, като същевременно предпазва очите от протеиновите отлагания и унищожава бактериите. Благодарение на уникалния му състав, няма да изпитате никакви неприятни усещания при носене на лещи. Въпреки качеството, цената на този разтвор не е прекалено висока.

Разтворът Biotrue е с достъпна цена, но това не е единственото му предимство. Той също така се отличава с:

  • Висока ефективност на почистване на лещите, благодарение на двойна система за дезинфекция: оптимална комбинация от дезинфекциращи компоненти;
  • Осигурява 20 часа хидратация с помощта на естествен хиалуронов полимер;
  • Предотвратява появата на симптоми на сухота и дразнене при носене на контактни лещи, дори при сух въздух и в климатизирани помещения;
  • Съответства на нивото на pH на сълзите на здраво око (pH 7,5), което осигурява комфорт веднага след поставяне на лещите;
  • Поддържа защитните слъзни протеини в активно състояние (подкрепа на локалния имунитет);
  • Повърхностно и дълбоко почистване. Разтворът премахва всички замърсявания и отлагания при ежедневна употреба.

На цената на една стандартна опаковка Biotrue 360 ml, вие получавате и малък флакон от 60мл. Малката разфасовка е идеален подарък за хората, които често пътуват и трябва да имат в себе си средство за почистване и съхранение на лещите през нощта. Всяка опаковка съдържа отделен контейнер, което създава удобство. Можете да оставите единия контейнер у дома, а другия - да носите в дамската си чанта.

Състав и време за почистване на лещите

Биотру е стерилен изотоничен разтвор, съдържащ: хиалуронан (натриев хиалуронат), сулфобетаин, полоксамин, борна киселина, натриев борат, EDTA (натриев едетат) натриев хлорид, полиаминопропил бигуанид 0,00013%, поликватерниум 0,0001%.

Времето на активно действие/дезинфекция на лещите е 4 часа. Biotrue ще облекчи дразненето, подуването на клепачите, ще премахне неприятните усещания за сухота и парене в очите при носене на определени видове меки лещи и продължителна работа пред компютърен монитор.

Можете да оцените ефективността на разтвора Biotrue 360мл още след първата употреба. Имате възможност да поръчате евтино този разтвор при най-изгодни условия на нашия уебсайт или като се обадите по телефона. Ние гарантираме високо ниво на качество, ефективност на продукта и бърза доставка. Няма да съжалявате, че сте решили да закупите продукта евтино от нас.

Уникална формула, базирана на 3 иновации

Biotrue™ е иновативно решение на компанията Bausch & Lomb, разработено след цялостно проучване на процеса на почистване на меки контактни лещи, както и за овлажняване и поддържане на очите в здраво състояние. Уникалният Biotrue разтвор се отличава с три иновации.

Той има същото pH като това на здрава сълза и създава оптимални условия за действие на двата дезинфектантни компонента.

Хиалуроновата киселина е включена в разтвора с цел овлажняване на лещите, което ви позволява да задържате влагата върху роговицата за повече от 20 часа. И най-важното, това е първият разтвор, който запазва антимикробната активност на протеините, които изграждат сълзите (като лизозим).

Благодарение на уникалния си състав, новият разтвор за лещи Biotrue има свойствата на естествена сълза и според много експерти е идеално средство за грижа за контактните лещи. Опитайте Biotrue™ - мултифункционален разтвор за грижа за вашите лещи, вдъхновен от биологията на вашите очи.

Спецификация на Biotrue® 360 ml + 60 ml
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи да
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи да
Подходящ за твърди (RGP) лещи не
Съдържание
Състав Хиалуронан, Сулфобетаин, Полоксамин, Борна Кисилина, Натриев Борат, Динатриев Едетат и Натриев Хлорид
Консерванти да
Вид консервант Полиаминопропил Бигуанид 0.00013%, Поликватерниум 0.0001%
Контейнер за съхранение да
Разфасовка 420 мл.
Мнения на клиенти за Biotrue® 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на Biotrue® 360 ml + 60 ml продукти