Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biotrue® 100 ml

разтвор за лещи

Biotrue® 100 ml разтвор за лещи
Biotrue® 100 ml разтвор за лещи
Biotrue® 100 ml разтвор за лещи
Biotrue® 100 ml разтвор за лещи
Biotrue® 100 ml разтвор за лещи
Biotrue® 100 ml разтвор за лещи
Biotrue® 100 ml

разтвор за лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 64
  • UPC: 7391899296647
12,85 лв.
Описание на Biotrue® 100 ml

Biotrue® е многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на всички видове меки контактни лещи. Разтворът разполага с иновативна технология като използва естествен лубрикант, намиращ се в окото и pH близко до това на естествените сълзи.

Biotrue® 100ml е удобна за пътуване опаковка, за която можете да намерите място дори в най-икономичния багаж.

Всяка опаковка съдържа нов контейнер.

Можете да закупите малка (100 мл) опаковка от мултифункционалния разтвор за меки контактни лещи Biotrue® на американската компания Bausch & Lomb. Тази разфасовка е удобна при пътувания и гостувания, побирайки се дори в средно голяма дамска чанта. Не се лишавайте от възможността да почистите лещите си при евентуално попадане на частици грим или прах в окото, за да възстановите бързо първоначалния комфорт.

Свойства на разтвора Biotrue®

Разтворът Biotrue® Bausch & Lomb е подходящ за всички видове меки контактни лещи. Той е с доказана биосъвместимост, осигурявайки до 20 часа хидратация на лещата благодарение на естествения полимер – хиалуронан, включен в неговия състав. Този естествен лубрикант е с pH близко до това на сълзите в здравите човешки очи.

Когато се използва ежедневно, Biotrue Multi-Purpose Solution разгражда протеините, почиства, хидратира и премахва отлаганията от биофилм и плака върху меките контактни лещи. Универсалният разтвор също така дезинфекцира контактните лещи, унищожавайки патогенните микроорганизми. Докато лещата ви е в разтвора, овлажняващият компонент хиалуронан я обгръща напълно, гарантирайки удобно носене през целия ден.

Ключовите характеристики на този многофункционален разтвор включват:

  • Двойна система за дезинфекция: оптимална комбинация от два дезинфекционни компонента PHMB и PQ-1, предлагащи висока ефективност на дезинфекция срещу бактерии, гъбички и Acanthamoeba с минимална концентрация на дезинфектанти;
  • Оптимална хидратация чрез естествения полимер хиалуронан: предотвратява симптомите на сухота и раздразнение при носене на контактни лещи, дори в помещения със сух въздух и климатизирани среди;
  • Съответства на нивото на pH на сълзите на здравите очи (pH 7,5), осигурявайки максимален комфорт веднага след поставяне на лещата. Поддържа високата ефективност на системата за двойна дезинфекция.

Biotrue също така поддържа защитните протеини на сълзите в активно състояние - активният лизозим и лактоферин поддържат локалния имунитет. Ефективното почистване на повърхността на лещите се дължи на включените в състава на разтвора полоксамин и сулфобетаин, които премахват повърхностните замърсявания и отлагания, образувани по време на носене и осигуряват допълнителна хидратация на контактните лещи.

Спецификация на Biotrue® 100 ml
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи да
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи да
Подходящ за твърди (RGP) лещи не
Съдържание
Състав Хиалуронан, Сулфобетаин, Полоксамин, Борна Кисилина, Натриев Борат, Динатриев Едетат и Натриев Хлорид
Консерванти да
Вид консервант Полиаминопропил Бигуанид 0.00013%, Поликватерниум 0.0001%
Контейнер за съхранение да
Разфасовка 100 мл.
Мнения на клиенти за Biotrue® 100 ml

Напишете отзив

Сходни на Biotrue® 100 ml продукти