Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Easysept® 360 ml

пероксиден разтвор за лещи

Easysept® 360 ml пероксиден разтвор за лещи
Easysept® 360 ml пероксиден разтвор за лещи
Easysept® 360 ml пероксиден разтвор за лещи
Easysept® 360 ml пероксиден разтвор за лещи
Easysept® 360 ml пероксиден разтвор за лещи
Easysept® 360 ml пероксиден разтвор за лещи
Easysept® 360 ml

пероксиден разтвор за лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 29
  • UPC: 7391899839752
27,50 лв.
Описание на пероксиден разтвор за лещи Easysept® 360 ml

EasySept е пероксиден разтвор Bausch + Lomb за почистване и дезинфекция на меки лещи – включително и всички силиконови лещи. Отстраняването на всички замърсявания и отлагания се осъществява посредством неутрализация на въглероден пероксид.

Поставяте лещите в специалното контейнерче с неутрализиращия диск. Наливате от EasySept. След шест часа неутрализацията е завършена. Пероксидът е разграден до физиологичен разтвор, а лещите ви са идеално чисти от микроорганизми и отлагания.

Задължително е да запомните, че EasySept:

  • не се капе в окото;
  • не се ползва за промиване на лещата, непосредствено преди поставянето й;
  • процедурата се извършва само в контейнерчето, което е приложено в опаковката, в продължение на 6 часа.

ВАЖНО: Всяко нарушение на тези изисквания излага на сериозна опасност очите ви!

Easysept® е 3% разтвор на базата на водороден прекис, формулиран за дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Действайки като ефикасен дезинфектант, той унищожава всички патогенни микроорганизми, натрупани по повърхността на лещите.Разтворът премахва мръсотията и отлаганията в процес на почистване.

Уверете се, че разтворът е ефективно неутрализиран, за да избегнете дискомфорт или нараняване на очите при поставяне на почистените лещи.

Какво представлява пероксидната система за почистване на лещи?

Пероксидната система е набор от инструменти за  почистване и дезинфекция на контактни лещи. Такива комплекти обикновено включват специален разтвор с водороден прекис в състава и специален контейнер, в който можете да накиснете лещите си за пълното им почистване.

Това е най-пълноценната възможност за почистване на контактни лещи у дома, но използването на пероксидна система изисква внимание и предпазливост. Преди всичко е важно да следвате внимателно инструкциите на производителя. Обикновено лещите трябва да се накиснат в разтвора за 6 часа - това е времето, необходимо за пълна неутрализация и превръщане на разтвора във физиологичен.

Easysept почиства, дезинфекцира и отстранява протеиновите и липидните отлагания в дълбочина.Разтворът не трябва да се използва по-често от веднъж на всеки 6-8 часа. Преди да поставите контактните лещи в очите след почистване, те трябва да се изплакнат с обикновен универсален разтвор, който не съдържа водороден пероксид.

Категорично не бива да използвате друг контейнер за дезинфекция на лещите, освен този, включен в опаковката на разтвора Easysept 360 ml. Също така е крайно нежелателно да оставяте контактните лещи в такъв разтвор по-дълго от времето, препоръчано от производителя, тъй като това може да ги повреди.

Пероксидният разтвор на Bausch&Lomb Easysept е подходящ за хора, страдащи от алергии, а също така се използва за почистване на лещи с дълъг период на употреба - тримесечие, шестмесечие, годишно. Дезинфекцията ще защити вашите очи от дискомфорт при носене на лещите и ще гарантира здравето на зрителния орган.

Спецификация на пероксиден разтвор Easysept® 360 ml
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи да
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи да
Подходящ за твърди (RGP) лещи не
Съдържание
Състав Стерилен буфериран 3% разтвор на водороден пероксид със стабилизатор фосфорна кисилина, Натриев Хлорид, Фосфатни буфери
Консерванти не
Вид консервант -
Контейнер за съхранение да
Разфасовка 360 мл.
Мнения на клиенти за пероксиден разтвор Easysept® 360 ml

Напишете отзив

Сходни на Easysept® 360 ml пероксидни разтвори