Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък)

месечни контактни лещи

TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) месечни контактни лещи
TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) месечни контактни лещи
TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) месечни контактни лещи
TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) месечни контактни лещи
TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) месечни контактни лещи
TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) месечни контактни лещи
TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) месечни контактни лещи
TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) месечни контактни лещи
TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
43,99 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък)
  • Почти 100% водно съдържание на повърхността
  • Висок пренос на кислород
  • Био-миметична повърхност
  • Клас I UV филтър
  • HEVL филтър за синя светлина

TOTAL30® са предназначени за хората с най-високи изисквания към качеството и комфорта.

TOTAL30® са първите и единствени едномесечни контактни лещи с Воден Градиент и технология Celligent®. Разработени са от световния лидер в офталмологията - Alcon и са предназначени за хора с безкомпромисно високи изисквания към комфорта с контактни лещи.

TOTAL30® коригират късогледство и далекогледство. Изградени са от силикон-хидрогелно ядро с много висока кислородна пропускливост (154 DK/t) и водно съдържание (55%).

Чрез уникалната, патентована технология Water Gradient® лещите TOTAL30® увеличават водното си съдържание от 55% в ядрото до над 80% на повърхността и до почти 100% вода на самата повърхност.

Технологията Celligent® е вдъхновена от биологията на окото и чрез нано-фибри имитира повърхността на роговицата. Така създадената биомиметична повърхност и уникалната химия на материала водят до изключителен комфорт. Благодарение на нано-фибрите на повърхността, TOTAL30® задържа водните молекули и отблъсква бактериите и липидите, поддържайки повърхността комфортна и чиста през целия ден и целия месец.

TOTAL30® имат Клас 1 UV филтър благодарение на който блокират 90% от UVA и 99% от UVB лъчите.

Също така - HEVL филтър, който редуцира почти 34% от високоенергийната (синя) видима светлина.

ВНИМАНИЕ: Контактните лещи покриват само роговицата. За пълна защита на очите Ви от вредните слънчеви лъчи, винаги носете качествени слънчеви очила.

Предназначени са за дневно носене, без преспиване и трябва да бъдат подменяни на 30 дни.

Премиум клас силикон-хидрогелни лещи от Alcon

Alcon TOTAL30® са първите и единствени месечни контактни лещи, които използват технология с воден градиент Celligent®, за да осигурят почти 100% съдържание на вода върху повърхността на контактната леща. Така се създава нежен хидратиращ филм, за да бъдат лещите удобни за носене всеки ден в продължение на цял месец.

TOTAL30® е единствената леща с воден градиент за многократна употреба, за която е клинично доказано, че не се не усеща в окото дори на 30-ия ден. Това е първата от много години революционна иновация в сегмента на лещите за продължително носене, чиято разработка възлиза на стойност 4 милиона долара.

Световният лидер в областта на грижата за очите Alcon е призван да помогне на хората да виждат по-добре. Използвайки патентования материал Alcon Water Gradient, въведен за първи път в контактни лещи DAILIES TOTAL1®, TOTAL30® предлага превъзходно потребителско изживяване за хората, които носят контактни лещи за многократна употреба.

Клинично доказано е, че лещите TOTAL30 не се усещат върху очите дори на 30-тия ден, което дава на потребителя едно незабравимо изживяване от носенето на лещи за многократна употреба. Изследванията показват, че комфортът играе решаваща роля в процеса на носене на лещи и формира лоялността на потребителите към дадена марка.

Биомиметична технология CELLIGENT™

Многопластовата структура на лещите Тотал 30 беше постигната чрез въвеждането на новата биомиметична технология CELLIGENT™. CELLIGENT съчетава биомиметична повърхност и уникалния химичен състав на лещите, за да помогне да се елиминират бактериите и натрупването на липиди.

Лещата има своеобразна смазваща повърхност, която е мека като човешката роговица на окото. Повърхността с воден градиент TOTAL30 е издръжлива и остава непокътната за цял месец на носене при ежедневно почистване, дезинфекция и съхранение.

Alcon използва собствен патентован материал и технологии, за да създаде лещи за многократна употреба, които са 100% щадящи очите, задържащи влагата на повърхността на лещата, така че всичко, което докосва окото, е мека възглавница от влага.

Всички, които тепърва се запознават с контактната очна корекция, трябва да започнат с TOTAL30 Alcon, защото те предлагат бърза и безпроблемна адаптация на окото към коригиращата оптика.

Спецификация на контактни лещи TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък)
Материал
Вид Воден Градиент
Име Lehfilcon A
Водно съдържание (%) 55% в ядрото; 80% - 100% на повърхността
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 154
УВ Филтър Да
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.4
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00
Асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък)

Напишете отзив

Сходни на TOTAL30® (3 лещи + 1 брой подарък) контактни лещи