Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

SofLens® 59

месечни контактни лещи

SofLens® 59 месечни контактни лещи
SofLens® 59 месечни контактни лещи
SofLens® 59 месечни контактни лещи
SofLens® 59 месечни контактни лещи
SofLens® 59 месечни контактни лещи
SofLens® 59 месечни контактни лещи
SofLens® 59 месечни контактни лещи
SofLens® 59 месечни контактни лещи
SofLens® 59

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 54
  • UPC: 785810980185
8,90 лв.
Промо: Вземи 6 опаковки за 6,99 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Възможни варианти

Описание на контактни лещи SofLens® 59

SofLens 59 (Софленс 59) са марка контактни лещи на американската фирма Bausch Lomb (Бауш и ломб). Те са част от семейството на хидрогелните лещи Soflens, като са почти идентични с еднодневния вариант SofLens Daily Disposable.

Лещите SofLens 59 са направени от хидрогелен полимер наречен Hilafilcon B (попада в групата лещи с високо водно съдържание според FDA).  59% от състава им е вода и кислородна пропускливост от 22 DK/t  (при @-3.00). Това ги прави идеални за хора, които носят лещите си не повече от 8 - 10 часа дневно. В никакъв случай не преспивайте с този модел лещи, за да избегнете зачервявания и други проблеми.

Месечните лещи SofLens 59 не са йонизирани (nonionic), което означава, че трябва да обръщате по-голямо внимание на поддръжката им, за да нямате проблеми.

Комфорта при употреба е от голямо значение и ако спазвате режима на носене (8 -10 часа дневно) и поддържате лещите качествено няма да имате проблеми. Лещите SofLens 59 не съдържат допълнителни овлажняващи агенти, и въпреки че хидрогелният материал задържа успешно водата в себе си е възможно да се получи чувство на сухота, особено при хора със синдрома на сухи очи.

Лещите SofLens 59 нямат предна асферична повърхност, която да намалява сферичните аберации. Базовата кривина е 8.6мм, а диаметърът е 14.2мм и в комбинация балансират добре лещата в окото.

Софленс 59 са контактни лещи подходящи за начинаещи потребители, които тепърва трябва да свикват да носят лещи. Препоръчваме ви да спазвате много добра хигиена и да се придържате  стриктно режима за носене.


Каква зрителна недостатъчност коригират SofLens 59?

Контактните лещи SofLens 59 коригират късогледство (Миопия) до -9.00 D и далекогледство (Хиперопия) до +6.00D.

Кога трябва да сменя контактните лещи?

Контактните лещи SofLens 59 са едномесечни. Това означава, че всеки месец трябва да бъдат подменени с нови, за да се радвате на качествено и безпроблемно зрение.

Мога ли да спя с тях?

SofLens 59 НЕ са сертифицирани за непрекъснато носене ( преспиване ).

От какъв материал са направени?

SofLens 59 са направени от хидрогел. Съдържат 59% вода и 41% Hilafilcon B.

Каква грижа трябва да се полага за лещите?

Използвайте специализиран разтвор за почистване и съхранение. НЕ използвайте вода, физиологичен разтвор или друга течност, за да избегнете нежелани реакции.

Месечните контактни лещи SofLens® 59 са произведени по  технологията UniFit. Това са привидно обикновени меки контактни лещи, но всъщност с тях ще се радвате на максимален комфорт и ясно зрение от първия до последния ден. Един от първокласните продукти на американската компания Bausch & Lomb, който само при нас ще намерите на ексклузивна цена.

Характеристики

При производството на Софленс Comfort 59 е използван екологично чист и безопасен материал Hilafilkon B. Благодарение на него е постигната максимална хидратация и снабдяване с кислород на роговицата на окото.

Когато носите тези лещи през целия ден, вие практически няма да ги усещате. Тази серия контактни лещи имат висока степен на еластичност и са изключително здрави. Подобреният метод на производство ги прави идеални дори за хора, които проявяват алергични реакции към други продукти за контактна корекция.

Усъвършенствана UniFit технология –  един радиус на основната кривина и ненадминато съвършенство

Меките хидрогелни контактни лещи SOFLENS 59 са създадени по технологията UniFit. Благодарение на нея оптичната зона много плавно преминава към асиметрична, което гарантира перфектна яснота на зрението. Дебелината на ръбовете на лещата е намалена в сравнение с централната ѝ част - поради тази причина носенето на такива лещи е много по-удобно в сравнение с обикновените.

Асиметричната форма на ръбовете минимизира контакта между лещите и клепачите при мигане. Благодарение на въпросната технология е постигнато идеално прилягане на лещата към роговицата на окото – гаранция за комфорт, лекота на приложение и перфектно зрение.

Hilafilkon B - полимерът, от който са направени SOFLENS 59, осигурява оптимална газпропускливост и е устойчив на протеинови отлагания. Контактните лещи са почти невидими в очите и са лесни за използване благодарение на лекото им тониране в синьо. Поради високото съдържание на влага в контактната леща, SofLens е устойчива на натрупване на протеинови и липидни отлагания, което осигурява високо ниво на комфорт през цялото време.

Сред многобройните предимства на меките месечни лещи Soflens 59 можем да изтъкнем:

  • Максимално удобство от първия до 30-тия ден;
  • Висока стабилност на зрителна острота;
  • Полимер с високо водно съдържание и устойчивост на отлагания осигурява комфортно носене на контактните лещи;
  • Висока възпроизводимост на параметрите;
  • Съчетание между отлични характеристики и достъпна цена.

Перфектният метод на производство гарантира, че лещите SofLens 59 са с най-високо качество на достъпна цена. Гаранция за свойствата и предимствата на продукта може да има само при правилно използване и поддръжка. Не превишавайте едномесечния период за носене на лещите.

Моля, имайте предвид, че контактните лещи Софленс 59 са медицинско изделие, което влиза в контакт с повърхността на окото. Поради тази причина препоръки за техния избор могат да бъдат дадени само от офталмолог - контактолог по време на лична консултация, тъй като само по този начин е възможно безопасното им използване.

Спецификация на контактни лещи SofLens® 59
Материал
Вид Хидрогел
Име Hilafilcon B
Водно съдържание (%) 59
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 22
Модул (MPa) -
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.14
Оптична Зона (мм) при @-3.00 -
Асферична повърхност Не
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи SofLens® 59

Напишете отзив

Сходни на SofLens® 59 контактни лещи