Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® 2 HD (1 леща)

месечни контактни лещи

PureVision® 2 HD (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® 2 HD (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® 2 HD (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® 2 HD (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® 2 HD (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® 2 HD (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® 2 HD (1 леща)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 47
  • UPC: 785811037161
11,85 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи PureVision® 2 HD (1 леща)

PureVision® 2 са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи от един от водещите световни производители - Bausch Lomb.

Те са едни от най-тънките лещи със заоблен ръб и осигуряват висока кислородна пропускливост, което е важно условие за здравето на очите Ви.

Овлажняващата технология ComfortMoist осигурява комфорт през целия ден.

Контактните лещи PureVision 2 осигуряват безкомпромисно ясно зрение, благодарение на способността си намаляват ореолите и отблясъците, дори при слаба светлина. Този продукт има усъвършенстван дизайн, който осигурява изключителен комфорт, позволявайки на окото да „диша”. Това е нова, усъвършенствана серия контактни лещи на американската компания Bausch & Lomb – световен лидер в производството на продукти за очна корекция.

Максимален комфорт през целия ден с технологията ComfortMoist

Bausch & Lomb създадоха контактните лещи Pure Vision 2, използвайки няколко технологии за подобряване на потребителското изживяване. Контактните лещи от тази серия са едни от най-тънките на пазара. Благодарение на технологията ComfortMoist, която увеличава съдържанието на влага на повърхността на лещата, PureVision 2 осигуряват несравним комфорт през целия ден.

И въпреки изключителния си финес, лещите са лесни за използване. Препоръчват се от производителя за ежедневно носене с месечен график за смяна. Контактните лещи PureVision 2 са с много достъпна цена. Те са произведени от Balafilcon A - силиконов хидрогел с 36% водно съдържание. Този материал осигурява високо ниво на кислород за очите ви и свързва сълзите към повърхността на лещите, за да поддържа очите ви влажни, докато ги носите.

Специфичната технология предпазва от натрупване на протеинови отлагания, овлажнява контактната оптика и предотвратява загубата на влага. Високата кислородна пропускливост и други положителни характеристики ви позволяват да използвате лещите в продължение на тридесет дни.

Специална технология за плазмена обработка Performa

Това са уникални силикон-хидрогелни лещи за едномесечна употреба от Baush + Lomb USA. Допълнително предимство е техният асферичен дизайн. Поради факта, че лещите напълно повтарят формата на окото, те гарантират комфорт през цялото време на носене. Производителят използва специална технология за обработка Performa, която прави лещата идеално гладка.

Процесът на плазмена обработка на повърхността на лещите Baush Lomb PureVision кара хидрофобния силикон да се трансформира в хидрофилен силикат. Ръбовете са заоблени и ултратънки, средната периферия е по-удебелена. Този дизайн позволява процесът на обмен на сълзи под лещата да бъде непрекъснат и също така гарантира отлична подвижност на лещите в очите.

Спецификация на контактни лещи PureVision® 2 HD (1 леща)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 130
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи PureVision® 2 HD (1 леща)

Напишете отзив

Сходни на PureVision® 2 HD (1 леща) контактни лещи