Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® (6 лещи)

месечни контактни лещи

PureVision® (6 лещи) месечни контактни лещи
PureVision® (6 лещи) месечни контактни лещи
PureVision® (6 лещи) месечни контактни лещи
PureVision® (6 лещи) месечни контактни лещи
PureVision® (6 лещи) месечни контактни лещи
PureVision® (6 лещи) месечни контактни лещи
PureVision® (6 лещи) месечни контактни лещи
PureVision® (6 лещи) месечни контактни лещи

Разпродадено

Описание на контактни лещи PureVision® (6 лещи)

PureVision® са силикон-хидрогелни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на американската фирма Bausch + Lomb.

Лещите PureVision® са направени от материал Balafilcon A. Той се характеризира с висок пренос на кислород до роговицата (101 DK/t при @-3.00).

PureVision® спада в групата на йонизираните (ionic) материали, които естествено намаляват отлагането на протеиновите и липидни налепи по контактните лещи. Което улеснява поддръжката на лещите и съответно качеството на зрение.

PureVision® не разполагат с допълнителни овлажняващи компоненти в тях и в комбинация с абсорбиращия вода силикон хидрогелен материал предполагат потребителите склонни към изсушаване на очите да имат нужда от изкуствени сълзи.

Лещите PureVision са с асферичен дизайн намаляващ аберациите, което прави зрението по-ясно при специфични светлинни смущения. Базовата кривина е 8.6мм и диаметърът е 14.00мм, което води до по-малко движение на лещата в окото.

PureVision на Bauch + Lomb са доказали се съвременни контактни лещи с които лесно ще боравите и няма да се страхувате, че можете да навредите на зрението си. Доказателството са им милионите потребители в цял свят!

Bausch + Lomb е първата компания, която пуска на пазара силикон-хидрогелни лещи и това са контактните лещи PureVision. Те осигуряват висококачествено зрение, като допълнително коригират сферичните аберации. Високото ниво на пренос на кислород до роговицата през целия период на носене (30 дни) ви позволява да предотвратите усложнения като хипоксия и очни инфекции.

Купете опаковка от 6 броя лещи, осигурявайки си нов чифт на разположение за следващите 3 месеца!

Характеристики на продукта

Pure Vision са силикон-хидрогелни контактни лещи с месечен период на употреба. Технологията AerGel слива силикон и хидрогел, за да осигури естествено ниво на кислород към роговицата на окото, както и оптимален транспорт на влага до лещата, минимизирайки нейната дехидратация.

Специалната технология за обработка на повърхността гарантира добро овлажняване на лещите и устойчивост на отлагания, вследствие на което ще се наслаждавате на отлична зрителна острота. Усъвършенстваният дизайн подобрява подвижността на окото и насърчава непрекъснатото обновяване на слъзния филм.

Качеството на материала и асферичният дизайн на PureVision осигуряват:

  • Гладка, добре овлажнена повърхност (подходящи за сухи очи);
  • Устойчивост на депозити ( понижава риска от инфекция);
  • Безопасни и удобни през целия период на употреба.

Индикатор за инверсии и светло-синьото тониране гарантират удобно боравене с лещите. Те са ясно забележими в контейнера, а определянето на правилната страна преди поставеяне е повече от лесно. При използване на месечни лещи са ви нужни продукти за цялостна грижа. От нашия магазин можете да закупите подходящ мултифункционален разтвор за почистване, дезинфекция и съхранение.

Защо да изберете месечните лещи PureVsion?

PureVision са едни от първите "дишащи" лещи, пропускащи голямо количество кислород (в сравнение с моделите с хидрогел). Тяхната газпропускливост е 110 единици, благодарение на което се осигурява надеждна защита срещу хипоксия на роговицата, зачервяване и дискомфорт в очите дори при продължително носене.

Асферичният дизайн на лещите Pure Vision е отговорен за коригиране на изкривяванията, повишавайки яснотата на зрението. Специалната форма на повърхността на лещата предотвратява появата на ореоли, отблясъци и други оптични дефекти.

Спецификация на контактни лещи PureVision® (6 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 101
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.09
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Да
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи PureVision® (6 лещи)

Напишете отзив

Сходни на PureVision® (6 лещи) контактни лещи