Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® (1 леща)

месечни контактни лещи

PureVision® (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® (1 леща) месечни контактни лещи
PureVision® (1 леща)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 46
  • UPC: 785810890408
12,89 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи PureVision® (1 леща)

PureVision® са силикон-хидрогелни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на американската фирма Bausch + Lomb .

Лещите PureVision® са направени от материал Balafilcon A. Той се характеризира с висок пренос на кислород до роговицата (101 DK/t при @-3.00).

PureVision® спада в групата на йонизираните (ionic) материали, които естествено намаляват отлагането на протеиновите и липидни налепи по контактните лещи. Което улеснява поддръжката на лещите и съответно качеството на зрение.

PureVision® не разполагат с допълнителни овлажняващи компоненти в тях и в комбинация с абсорбиращия вода силикон хидрогелен материал предполагат потребителите склонни към изсушаване на очите да имат нужда от изкуствени сълзи.

Лещите PureVision са с асферичен дизайн намаляващ аберациите, което прави зрението по-ясно при специфични светлинни смущения. Базовата кривина е 8.6мм и диаметърът е 14.00мм, което води до по-малко движение на лещата в окото.

PureVision на Bauch + Lomb са доказали се съвременни контактни лещи с които лесно ще боравите и няма да се страхувате, че можете да навредите на зрението си. Доказателството са им милионите потребители в цял свят!

Месечните контактни лещи PureVision® са един от най-продаваните ни продукти. Те са изработени от специален силикон-хидрогелов материал, на който се дължи високата им кислородна пропускливост. Това позволява да се носят ежедневно и дори непрекъснато в продължение на 30 дни. Посочената цена е за 1 брой контактна леща.

Уникална разработка на брилянтни учени

Съвременните производители на контактни лещи се опитват да вземат предвид всички индивидуални потребности на клиентите, финансовите им възможности и естествените характеристики на лигавиците на зрителните органи. Pure vision е уникална разработка на брилянтни учени, която позволява да се постигне отлично зрение и максимален комфорт по време на носене.

За да се повиши комфортът при носенето на лещите, повърхността им е модифицирана посредством плазмен процес Performa, който превръща хидрофобния силикон в хидрофилен силикат. Асферичната форма на лещите помага за осигуряване на превъзходно зрение чрез коригиране на сферичните аберации.

Лещите са коригиращ офталмологичен продукт на американската компания Bausch + Lomb, предназначени за ежедневно носене в продължение на един месен. Уникалната технология на производство позволява да се предотвратят отблясъците на слънчевата светлина и несъвършенствата при слаба изкуствена светлина. Контактните лещи Pure vison ви позволяват да поддържате нормално ниво на кислород и влага в лигавиците на очите.

Лещите Bausch PureVision са най-доброто решение за активните хора, които предпочитат да носят лещите през цялото време – денем и нощем. Те са идеални за онези от клиентите ни, които постоянно или спорадично се сблъскват с дискомфорт и неприятни усещания в периода на адаптация и при постоянно носене.

Bausch lomb pure vision: комфорт и здраве за очите

Съвременните лещи от серията PureVision® имат правилния асферичен дизайн, поради което успешно коригират най-често срещаните зрителни дефекти – късогледство и далекогледство. Този модел е устойчив на протеинови отлагания и въздействия на различни биологични фактори. Иновативната технология AerGel увеличава максимално доставката на кислород към роговицата на окото.

Контактните лещи на марката Bausch lomb са невероятно комфортни за носене. Сред основните им характеристики са: лесна адаптация, дълготрайно носене без дискомфорт и широки възможности за подмяна. Благодарение на специалните йонизирани материали отлагането на протеинови и липидни налепи по повърхността на лещите е намалено, което значително улеснява поддръжката.

С Bausch and Lomb PureVision получавате феноменална яснота на зрението във всякакви ситуации, повишен комфорт и невероятно удобство. Този продукт осигурява ясно зрение без изкривяването, което понякога кара носещите контактни лещи да обмислят да се върнат към очилата.

За тези, които искат висококачествени контактни лещи, които са в крак с динамичния им начин на живот, контактните лещи PureVision са най-добрият избор. Проектирани д бъдат в крак със съвременния начин на живот, тези ултрамодерни продукти за очна корекция са удобни и базирани на най-новите технологии.

Предимствата на лещите Pure Vision ви гарантират:

  • Удобно носене. Насладете се на повишен комфорт с технологията ComfortMoist, която ви позволява да използвате по-тънки лещи за по-високо ниво на комфорт спрямо други продукти;
  • Кислородопропускливост. Благодарение на силикон-хидрогелния материал Balafilcon A, използван за създаването на лещите, оптималните нива на кислород могат да достигнат до роговицата на очите ви, докато ги носите, поддържайки тяхното здраве;
  • Кристално ясно зрение. Месечните лещи Pure Vision са с достъпна цена и използват уникална High Definition (HD) оптика за намаляване на ореолите и отблясъците, комбинирани с дизайн, който намалява сферичната аберация, често срещан проблем, засягащ яснотата и разделителната способност на зрението.

Този продукт е предназначен за многократна, ежедневна употреба за срок от един месец. През този период лещите трябва да се свалят, почистват и съхраняват правилно всяка вечер. За целта ще са ви нужни специални мултифункционални разтвори, каквито също можем да ви предложим. Имаме готовност да ви консултираме и помогнем с избора на комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция и съхранение.

PureVision: технологии за овлажняване и комфорт

Bausch & Lomb създадоха месечните контактни лещи Pure Vision, използвайки няколко технологии за подобряване на потребителското изживяване. Контактните лещи на американския бранд са произведени от Balafilcon A - силиконов хидрогел с 36% водно съдържание. Този материал осигурява високи нива на кислород и свързва сълзите към повърхността на лещите, за да поддържа очите ви влажни, докато ги носите.

Едномесечните лещи за очи Pure Vision могат да се използват за корекция на късогледство и далекогледство. Преди да закупите какъвто и да е продукт за контактна корекция на зрението е необходимо да се консултирате със специалист. Офталмолог – контактолог може да определи както точните параметрите на зрителния дефект, така и вида на лещите, подходящи за вашето състояние.

Спецификация на контактни лещи PureVision® (1 леща)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 101
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.09
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Да
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи PureVision® (1 леща)

Напишете отзив

Сходни на PureVision® (1 леща) контактни лещи