Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biomedics® 55 Evolution Aspheric

месечни контактни лещи

Biomedics® 55 Evolution Aspheric месечни контактни лещи
Biomedics® 55 Evolution Aspheric

месечни контактни лещи

  • Доставка: 10 раб. дни
  • Артикул: 18
  • UPC: 824442699185
47,29 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Biomedics® 55 Evolution Aspheric

Biomedics 55 Evolution на CooperVision са едномесечни хидрогелни контактни лещи за дневно носене.

Те са с асферичен дизайн за отчетливост и острота на зрението дори при лоша осветеност.

Притежават UV защита. ВАЖНО - UV защитата при контактните лещи не замества слънцезащитните очила, защото лещата не покрива цялото око. Максимално изтънения, заоблен, изработен по патентована технология ръб прави Biomedics 55 Evolution изключително удобни и лесни за напасване контактни лещи. Специалната обработка на задната повърхност и тонирането осигуряват лесно боравене.

Biomedics 55 Evolution са хидрогелни лещи с ниска кислородна пропускливост. Затова са предназначени само за дневно носене без преспиване или дори кратка дрямка.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези лещи.

Характеристики и предимства

Biomedics® 55 Evolution Aspheric са месечни контактни лещи, в чийто дизайн е включен UV филтър, предпазващ очите от вредното ултравиолетово лъчение. Това са ултратънки меки контактни лещи на марката Cooper Vision. Те са удобни и много лесни за използване поради лекото им тониране.

Лещите Biomedics® 55 Evolution имат редица предимства, сред които:

  • Защита на очите: лещата има уникален дизайн с гладка повърхност за защита на очите от натрупване на мръсотия и липидни отлагания;
  • UV филтър – В структурата на лещите е добавен UV филтър, който помага да се предпазят очите на ползвателя от вредните слънчеви лъчи;
  • Стабилност - Лещите Биомедикс 55 имат асферичен дизайн, осигуряващ по-стабилно прилягане върху окото. С асферичната форма се постига ясно зрение без смущения и корекция за ниски нива на астигматизъм;
  • Лесна употреба - контактните лещи Biomedics 55 са лесни за използване и поставяне благодарение на добавения светлосин оттенък. Той прави лещите добре забележими и по удобни за боравене.

Лещите на Cooper Vision са предназначени за месечна дневна употреба. Като такива, те могат да се носят само през деня, а вечер трябва да се свалят и поставят в специален разтвор. За този модел ще ви е нужен мултифункционален разтвор за меки контактни лещи. Каталогът ни предлага няколко подходящи варианта на много изгодна цена.

Удобна и стабилна корекция на зрението

Използването на асферични контактни лещи Biomedics55 Evolution в ежедневието ще ви помогне да забравите за проблемите със зрението. Те ще направят живота ви по-ярък, позволявайки ви да видите всичките му нюанси и аспекти. Високата степен на зрителна острота е качеството, което поставя лещите Биомедикс на недостижима висота сред подобни продукти.

Колкото по-силна е оптиката (>-4.00), толкова по-силен е ефектът от сферичните аберации. Асферичните лещи Biomedics имат еднаква оптична сила в центъра и периферията. Ако лещата има такъв дизайн, тогава основният радиус на кривина на лещата в оптичната зона има няколко стойности, нарастващи от центъра към периферията.

Системата за неутрализиране на аберациите (ANS) елиминира сферичните аберации (изкривявания), присъщи не само на контактните лещи, но и на окото. Тя осигурява висококачествена зрителна острота независимо от разстоянието и разширява зрителното поле, увеличавайки контраста на зрителното възприятие.

Удобството на лещите се осигурява от заобления и много тънък ръб. Същият факт улеснява процеса на поставяне и сваляне на лещите, а високото съдържание на влага (55%) е добър проводник на влагата към роговицата на окото. Материалът постоянно ги овлажнява и смазва, което позволява лещите да се да се използват свободно дори от пациенти със симптоми на сухота в очите.

Иновативна технология на производство

Методът на сухо пресоване позволи да се избегне допълнителна обработка на лещите и направи повърхността им идеално гладка. Biomedics55 Evolution са лещи за ежедневна употреба, но могат да се използват в помещения с недостатъчно добро осветление или привечер.

Клепачът "не усеща" лещата, поради тънкия профил от -0,05 мм на външния ръб, двойно изпъкналия дизайн и гладката повърхност. Biomedics Evolution 55 перфектно запазват формата си, което много опростява поставянето и свалянето.

Лещите Biomedics® 55 Evolution Coopervision трябва да се сменят всеки месец. Дори такъв детайл като опаковката на този продукт е обмислен до най-малкия детайл. Опаковката има малък размер, отваря се лесно и безопасно.

Спецификация на контактни лещи Biomedics® 55 Evolution Aspheric
Материал
Вид Хидрогел
Име Ocufilcon D
Водно съдържание (%) 55
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 28.1
УВ Филтър Да
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Biomedics® 55 Evolution Aspheric

Напишете отзив

Сходни на Biomedics® 55 Evolution Aspheric контактни лещи