Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® (3 лещи)

месечни контактни лещи

Biofinity® (3 лещи) месечни контактни лещи
Biofinity® (3 лещи) месечни контактни лещи
Biofinity® (3 лещи) месечни контактни лещи
Biofinity® (3 лещи) месечни контактни лещи
Biofinity® (3 лещи)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 829196726828
29,50 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Biofinity® (3 лещи)

Biofinity са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, произведени от CooperVision (Купър Вижън). Те са предназначени за дневно носене, но са и сертифицирани от FDA (Федерална агенция по лекарства на САЩ ) за непрекъснато носене до 6 денонощия.

Материалът, (comfilcon A), от който са изработени позволява много висока кислородна пропускливост (160 Dk/t при @ -3.00) и в съчетание с 48% водно съдържание, лещите осигуряват много добър комфорт комфорт и поносимост от окото.

Biofinity са произведени по патентована Aquaform® технология, която позволява естествено овлажняване и задържане на водата в лещата. Това намалява дехидратацията на лещите и увеличава допълнително комфорта при продължителното носене.

Biofinity са доказал се високотехнологичен, модерен продукт за хора с напрегнато ежедневие. Те помагат да се следва нормален ритъм на живот. Служат без да създават проблеми като разместване, сухота, замъгляване на зрението и други неудобства.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на Biofinity

Меките контактни лещи Biofinity® могат да се закупят и в опаковка от 3 броя, което е по-удобен и изгоден вариант. С много висока кислородна пропускливост и асферичен дизайн, те са невероятно удобни, освен че осигуряват ясно зрение от първия до последния ден на допустимия едномесечен период на използване.

Защо да ги изберете?

Контактните лещи Biofinity са произведени по уникалната технология AquaForm, която осигурява на потребителя максимален комфорт през целия период на употреба. Благодарение на технологията AquaForm, влагата се съхранява във вътрешността, между предната и задната част на лещата, при което тя остава хидратирана през целия ден и максимално комфортна за очите ви.

В допълнение, нивото на кислородна пропускливост на тези лещи е необичайно високо - 160 единици (160 Dk/t при @ -3.00). По този начин комбинацията от високо съдържание на влага и добра въздухопропускливост на тези лещи гарантира удобство при използване и високо качество на зрението през целия експлоатационен живот.

Предимства на продукта

При създаването на лещите Biofinity производителят успя да отговори на високите изисквания на пациента за удобство по време на носене. Biofinity имат тънък заоблен ръб, който не се усеща под клепача дори при мигане, което ги прави напълно невидими. Материалът Comfilcon A е с идеално гладка повърхност, така че лещата "ляга" върху роговицата по напълно естествен начин.

Предимствата на контактните лещи Biofinity са следните:

  • Асферичният дизайн елиминира оптичните аберации, така че качеството на зрението остава високо през целия ден;
  • Избор на режим на носене: дневен, гъвкав или продължителен;
  • Необичайна мекота и в същото време достатъчна еластичност на лещата осигурява максимален комфорт;
  • Оптимално съдържание на влага (48%) и ниво газпропускливост Dk / t 160 позволява на хора с особено чувствителни очи да използват този продукт без риск от дразнене или зачервяване на очите до вечерта;
  • Удобен месечен период за смяна.

Можете да закупите 3 броя меки силикон-хидрогелни лещи Биофинити онлайн от нашия магазин на супер изгодна цена. Не забравяйте да се снабдите и с мултифункционален разтвор за тяхното почистване и съхранение. При нас ще намерите отлична гама разтвори на водещи производители на продукти за контактна корекция на зрението.

Спецификация на контактни лещи Biofinity® (3 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 160
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.00
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Biofinity® (3 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® (3 лещи) контактни лещи