Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Bausch + Lomb Ultra (6 лещи)

месечни контактни лещи

Bausch + Lomb Ultra (6 лещи) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (6 лещи) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (6 лещи) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (6 лещи) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (6 лещи)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 785810890408
67,90 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (6 лещи)

Bausch + Lomb Ultra са нова разработка силикон-хидрогелни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на американската фирма Bausch + Lomb . Произведени са с технология MoistureSeal и са предназначени за дневно носене с период на подмяна един месец. Едномесечните контактни лещи ULTRA осигуряват ясно зрение и дълготраен комфорт през целия ден.

Bausch + Lomb Ultra имат висока кислородна преносимост и относително високо водно съдържание.

Месечните контактни лещи ULTRA са иновация в областта на контактната корекция на зрението от Bausch + Lomb. Този нов продукт съчетава предимствата на хидрогелните и силикон - хидрогелните лещи. Резултатът е месечна леща, която впечатлява с много високо водно съдържание от 46% и в същото време има много висока кислородна пропускливост от 163 Dk / t за максимален комфорт и ясно зрение от сутрин до вечер.

Технология MoistureSeal за дълготраен комфорт

Благодарение на патентованата технология MoistureSeal, лещата съдържа постоянен източник влага, който осигурява приятно усещане за очите през целия ден. Дори рядкото мигане спира контактните лещи ULTRA от изсъхване, поддържайки очите ви добре овлажнени дори след дълъг работен ден.

Оптималното овлажняване води до по-малко липидни и протеинови отлагания на повърхността на лещите, като по този начин се поддържа ясно зрение през целия ден. Чрез комбиниране на два слоя материал (силикон и PVP), Bausch + Lomb създаде леща, която е не просто с високо съдържание на влага, но и овлажнява окото в продължение на 16 часа.

Предимства на едномесечните контактни лещи ULTRA на Bausch & Lomb

Едномесечните контактни лещи ULTRA Bausch+Lomb са безопасен, удобен и икономичен вариант за корекция на зрителни дефекти. Серията е с широк диоптричен диапазон, поради което е подходяща за потребители с лека, средна и висока степен на рефракционни патологии - късогледство и далекогледство.

Технологията MoistureSeal®, истински пробив в производството на месечни контактни лещи, осигурява нужните влага и кислород за доброто здраве на очите през целия ден. Асферичният дизайн на лещите и ултратънкият им ръб допринасят за предаване на изображението с най-висока разделителна способност дори при слаба или изкуствена светлина.

Едномесечни контактни лещи са предназначени за ежедневно носене. Необходимо е да ги сваляте всяка вечер и да ги поставяте в разтвор за почистване и дезинфекция, за да имате чисти и удобни контактни лещи на сутринта. След 30 дни просто изхвърлете стария чифт и го заменете с нов.

Можем да ви предложим подходящи разтвори за почистване и съхранение на лещите на много изгодна цена!

Спецификация на контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (6 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Samfilcon A
Водно съдържание (%) 46
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 163
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.5
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 последователни денонощия
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (6 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Bausch + Lomb Ultra (6 лещи) контактни лещи