Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Bausch + Lomb Ultra (3 лещи)

месечни контактни лещи

Bausch + Lomb Ultra (3 лещи) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (3 лещи) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (3 лещи) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (3 лещи) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (3 лещи)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 785810890408
38,90 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (3 лещи)

Bausch + Lomb Ultra са нова разработка силикон-хидрогелни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на американската фирма Bausch + Lomb . Произведени са с технология MoistureSeal и са предназначени за дневно носене с период на подмяна един месец. Едномесечните контактни лещи ULTRA осигуряват ясно зрение и дълготраен комфорт през целия ден.

Bausch + Lomb Ultra имат висока кислородна преносимост и относително високо водно съдържание.

Предлагаме ви месечните меки контактни лещи Ultra на американския лидер в производството на средства за контактна корекция на зрението Bausch + Lomb. Получавате опаковка от 3 броя лещи на много изгодна цена – количество за един месец плюс 1 резервна леща. Серията е разработена за пациенти, страдащи от сухота, зачервяване и умора в очите.

Характеристики и предимства

Последната иновация на Bausch + Lomb, лещата ULTRA е изработена от усъвършенстван силикон – хидрогел Samfilcon A. Материалът осигурява изключителна газпропускливост и отлично задържане на влага в лещата (46% водно съдържание).Чрез комбиниране на два слоя материал (силикон и PVP), Bausch + Lomb създаде леща, която не само съдържа влага, но и овлажнява окото до 16 часа.

Технологията MoistureSeal, вградена в материала на лещите ULTRA, ги прави идеални за потребители, които изпитват дискомфорт, причинен от продължителна работа с електронни устройства. Тези лещи решават често срещани проблеми като напрежение и умора в очите в края на работния ден, замъглено зрение и др.

Предимствата на месечните контактни лещи Ultra включват:

  • Усъвършенствана технология MoistureSeal - двуфазната полимеризация позволи да се подобрят ключовите параметри на лещата: високо съдържание на влага, нисък модул на еластичност и висока газпропускливост;
  • Технологията MoistureSeal позволява да се осигури високо съдържание на влага не само на повърхността, но и в междинните слоеве на материала, което създава усещане за максимален комфорт по време на носене;
  • Устойчивостта на материала на изсушаване помага да се предотврати понижаване на зрителната яснота и появата на симптоми на сухота дори при продължително зрително натоварване, което е особено важно за активните потребители на електронни устройства;
  • Ултратънкият ръб, асферичният дизайн на задната повърхност и удивителната мекота на лещата я правят неосезаема за окото веднага след нейното поставяне.

Лещите Bausch + Lomb ULTRA осигуряват висока кислородна пропускливост сред водещите силикон-хидрогелни контактни лещи, което е необходимо за поддържане на здравето на очите. Контактните лещи ULTRA са предназначени да коригират както късогледство, така и далекогледство. Те са месечни контактни лещи, което означава, че могат да се носят всеки ден в продължение на един месец.

Спецификация на контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (3 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Samfilcon A
Водно съдържание (%) 46
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 163
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.5
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 последователни денонощия
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (3 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Bausch + Lomb Ultra (3 лещи) контактни лещи