Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (1 леща)

месечни контактни лещи

Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (1 леща)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 часа
  • Артикул: 4
  • UPC: 846566843381
10,89 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® (1 леща)

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи.

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодарение на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Патентована технология против замърсяване

Предлагаме ви 1 брой мека контактна леща Air Optix® HydraGlyde® на ексклузивна цена. Лещата е предназначена за планова подмяна за период от 1 месец. Иновативните разработки, използвани при създаването на тази серия, ще ви позволят да забравите не само за лошото зрение, но и за факта, че имате лещи в очите си.

Патентованите технологии против замърсяване и дълготрайна хидратация ще се погрижат за вашия комфорт през целия период на носене на лещите. AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE е изработена от ново поколение силикон хидрогел. Благодарение на овлажняващата матрица HYDRAGLYDE® върху повърхността на лещата се образува специален овлажняващ слой, който предотвратява сухотата и дискомфорта в очите.

 В резултат на плазмената обработка на повърхността на технологията SmartShield® външните замърсявания не се задържат върху лещата и не проникват в нея. Микрочастици прах, прашинки пудра и друга козметика вече няма да пречат на зрението ви. Отлична омокряемост на лещите, високо съдържание на влага, отлична кислородна пропускливост - всичко това ще осигури ненадминат комфорт при носене на контактни лещи цял ден, всеки ден, през целия месец!

Технология HydraGlyde Moisture Matrix

Иновацията в лещите Air Optix plus HydraGlyde, посочена в оригиналното им описание е технологията HydraGlyde. Пълното име на технологията е HydraGlyde Moisture Matrix. Тази технология създава защитен слой върху повърхността на лещата, който привлича и задържа влагата, като по този начин увеличава още повече комфорта по време на носене, поддържайки лещите добре овлажнени през целия ден.

HydraGlyde Moisture Matrix е патентована хидратираща технология, специално проектирана за силиконови хидрогелни лещи. Същата изключителна овлажняваща технология се използва от Alcon и в първокласните разтвори за почистване и съхранение на меки контактни лещи OPTI-FREE Puremoist, които осигуряват допълнителни часове удобно носене на лещи.

Контактните лещи AIR OPTIX Hydra Glyde са първите и единствени контактни лещи, които използват тази усъвършенствана технология за хидратация.

HydraGlyde представлява уникална хидрофилна повърхност, която остава идеално овлажнена от слъзната течност. Благодарение на тази технология материалът привлича и задържа водата вътре в лещата. В резултат на това оптичната повърхност не губи влага до 16 часа. По този начин лещите не причиняват неприятни усещания и дискомфорт за очите. Изсушаването на лигавицата е предотвратено.

С комбинацията от две нови технологии - SmartShield и HydraGlyde Alcon направи възможно получаването на мека оптика с ултратънък защитен слой. Уникалните технологии на американската компания позволиха създаването на контактни лещи, които не причиняват дразнене на роговицата, поддържайки повърхността на лещата влажна през целия период на употреба.

Лещата е предназначена за дневно носене, без преспиване или с преспиване до 6 последователни нощи. Ако възнамерявате да спите с лещите, предварително се консултирайте с очния си лекар. За правилно съхранение на лещите ще ви е нужен качествен мултифункционален разтвор, какъвто също можем да предложим на достъпна цена. Препоръчваме използването на OPTI-FREE Puremoist за максимално добри резултати.

Спецификация на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® (1 леща)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® (1 леща)

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (1 леща) контактни лещи