Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък)

Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)

Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)
Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)
Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)
Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)
Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)
Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)
Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)
Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)
Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък)

Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (90 броя)

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 630175507808
158,79 лв.
Промо: Вземи 2 опаковки за 154,99 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък)

Изключителен комфорт1

Контактните лещи DAILIES TOTAL1® са толкова комфортни, че забравяте, че са в очите Ви1. Препоръчват се за хора, които изискват безкомпромисен комфорт от контактните си лещи.

За здрави очи2

Контактните лещи DAILIES TOTAL1® имат най-високата кислородна пропускливост от всички еднодневни контактни лещи, за да поддържат очите Ви здрави4.

Естествени съставки минимизират сухотата5

Минимизират сухотата благодарение на патентованата SmarTears™ Технология. Тя освобождава в сълзите естествени съставки, които се съдържат в естествените сълзи5.

Dailies Total1® са еднодневни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon и произведени с технологията Lightstream® - уникална автоматизирана система за производство на контактни лещи.

Dailies Total1® са своеобразна революция в контактните лещи с технологиите Water Gradient® и SmarTears®. Те съдържат силикон-хидрогелно ядро с много висока кислородна пропускливост и тънък 6 микрона повърхностен гел с много високо водно съдържание като по този начин съчетават в себе си едновременно положителните качества на силикон-хидрогелните и хидрогелните материали.

Water Gradient® e уникална технология, чрез която контактните лещи Dailies Total1® увеличават водното си съдържание от 33% в ядрото до над 80% на повърхността и до почти 100% на самата повърхност. Така Dailies Total1® комбинира най-високата кислородна пропускливост сред всички еднодневни лещи с изключителен комфорт.

Чрез технологията SmarTears®, Dailies Total1® успяват да забавят изпарението на сълзите чрез освобождаване в слъзния филм на Phosphatidilcholine - съставка, съдържаща се в естествените сълзи.

Ако имате чувствителни очи или търсите неповторим комфорт с еднодневни контактни лещи, пробвайте Dailies Total1®

Dailies Total 1 осигуряват максимално удобство при използване. Това са еднодневни контактни лещи на световния лидер Alcon, разработени специално за хора, страдащи от сухота и чувствителност на очите. Препоръчват се на всеки, който иска да коригира своето късогледство или далекогледство, без суетенето при ежедневната поддръжка.

Поддържат очите хидратирани и здрави

Уникалната технология на Alcon с воден градиент на лещите осигурява максимална хидратация на очите през целия ден, за естествено влажно и комфортно усещане. Като силикон-хидрогелни лещи те също са дишащи, поддържайки очите ви свежи и здрави. С дневните лещи Total1® ще се радвате на превъзходен комфорт.

Богати на влага и с висока газпропускливост, лещите имат изключително гладка повърхност, която намалява триенето при мигане и осигурява комфортно изживяване при носене през целия ден. Тези лещи са разработени специално за хората, водещи активен начин на живот. Те не се нуждаят от рутинната ежедневна грижа, характерна за месечните модели.

Dailies Total са първите еднодневни лещи с градиентно съдържание на влага: нивото на влага на силиконовото ядро ​​е 33%, а на повърхностния слой хидрогел е 80% с почти 100% на самата повърхност. Благодарение на патентованата технология SmarTears® с всяко мигане Total1 освобождават съставка, съдържащасе в естественитесълзи, която допълнително стабилизира слъзнияфилм и допринася за доброто зрение.

Меките контактни лещи на марката Alcon имат редица отличителни характеристики:

  • Повишено съдържание на влага. Изработени от иновативния материал DelefilconA, който включва силикон и хидрогел. Заедно двата материала осигуряват задържане на влагата на ниво от 80%, което подобрява хидратацията на лещите;
  • Висока кислородна пропускливост. Кислородът се пропуска активно през лещите, така че очите могат да дишат свободно през целия период на носене;
  • Биологично съвместима повърхност. В горния слой на лещите няма силикон, така че те не предизвикват дразнене и други алергични реакции. Това прави DailiesTotal 1 90 броя най-добрият вариант за хора с повишена чувствителност на очите;
  • Благодарение на повишеното съдържание на влага, дневните лещи Тотал 1 не създават усещане за дискомфорт по време на носене. Те дори не се усещат в очите.

Серията меки дневни лещи Alcon Dailies Total 1 има висок защитен потенциал. При спазване на указанията за употреба е гарантирана максимална безопасност за очите. Ежедневната подмяна на лещите е ключът към надеждна защита срещу редица инфекциозни заболявания като: кератит, конюнктивит, язви и ерозия на роговицата.

Уникален дизайн

Уникалният дизайн на Dailies Total позволява да се сведе но нула триенето между повърхността на контактната леща и очните тъкани, като по този начин се постига максимален комфорт през целия ден.

Революционният дизайн на този продукт на Alcon позволява да се комбинират високите показатели за съдържание на влага в лещата с високата кислородопропускливост.

Защо да изберете Dailies Total 1?

Дневните контактни лещи са най-удобният вариант за хората, водещи активен начин на живот. В това отношение те нямат аналог, защото ви спестяват ежедневните грижи и рутинна поддръжка. Ако изберете лещите на Alcon Total 1, вие нямате нужда от допълнителни консумативи – контейнери за съхранение и разтвори.

Alcon Dailis Total 1 пестят време и пари, осигурявайки удобство и свобода, на които модерният човек държи твърде много. Ако сте от хората, на които се налага често да пътуват и преспиват на чуждо място, с този продукт, няма да ви се налага да носите със себе си контейнери и разтвори. Необходимо е само да вземе необходимия брой блистери, нужни за ежедневна подмяна.

Не на последно място трябва да посочим, че Dailies Total 1® са с изключително изгодна цена. Стандартната опаковка покрива 3 месечен период на употреба, а допълнителните 10 броя подарък правят цената още по-изкушаваща. Нека не забравяме, че това са лещи, при които съдържанието на влага нараства от 33% във вътрешната част на лещата до над 80% на нейната повърхност. Тук имаме и най-високи нива на кислородна пропускливост сред еднодневните лещи, Dk / t = 156.

Спецификация на контактни лещи Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък)
Материал
Вид Воден Градиент
Име Delefilcon A
Водно съдържание (%) 33%-86%
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 156
УВ Филтър Не
Метод на производство Lightstream
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.5
Диаметър (мм) 14.1
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.09
Асферична повърхност Не
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 ден
Мнения на клиенти за контактни лещи Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък)

Напишете отзив

Сходни на Dailies Total1® (90 лещи + 10 подарък) контактни лещи