Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък)

Еднодневни контактни лещи (30 + 5 броя - подарък)

Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък) Еднодневни контактни лещи (30 + 5 броя - подарък)
Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък) Еднодневни контактни лещи (30 + 5 броя - подарък)
Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък) Еднодневни контактни лещи (30 + 5 броя - подарък)
Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък) Еднодневни контактни лещи (30 + 5 броя - подарък)
Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък)

Еднодневни контактни лещи (30 + 5 броя - подарък)

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 25
  • UPC: 630175476098
48,99 лв.
Промо: Вземи 4 опаковки за 47,50 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък)

Еднодневните контактни лещи са най-хигиеничният и нискорисков начин за използване на контактни лещи. Всеки път, когато решите да ги използвате, поставяте в окото си нова, стерилна леща, а след това я изхвърляте.

Dailies® Aqua Comfort Plus® са еднодневни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на световния лидер в офталмологията Alcon. Произведени са с технологията Lightstream®, която гарантира прецизната изработка.

Благодарение на Blink Activated Moisture Technology (технология за освобождаване на овлажняващи агенти в слъзния филм след всяко мигане) Dailies® Aqua Comfort Plus® стабилизират слъзния филм в продължение на 12 - 14 часа като осигуряват изключителен комфорт през този период. С всяко мигане клепачите притискат лещата и тя освобождава лубрикантите HPMC, PEG и PVA, съдържащи се също така в изкуствените сълзи.

Dailies® Aqua Comfort Plus® са предназначени за еднократна употреба, след което трябва да бъдат изхвърлени. С еднодневните лещи не се нуждаете от разтвори за поддръжка.

Dailies® AquaComfort Plus са еднодневни контактни лещи, базирани на две уникални технологии: Lightstream® и Blink Activated Moisture Technology. Ежедневните контактни лещи DAILIES® осигуряват ясно зрение и комфорт през целия ден, благодарение на овлажняващи молекули, активирани чрез мигане.

Разработени за хора, водещи динамичен начин на живот

Повечето офталмолози препоръчват еднодневни контактни лещи на своите пациенти, които за първи път ще използват такова средство за корекция на зрението. Еднодневните продукти са хигиенични и удобни за ежедневна употреба, тъй като не се нуждаят от допълнителни грижи – почистване и съхранение в мултифункционален разтвор.

Лещите Dailies Aqua се смятат за едни от най-удобните сред всички съществуващи модели. При носене те по никакъв начин не вредят на окото и не създават дори минимален дискомфорт. Това се дължи на осигурената тристепенна хидратация. Патентованата технология Triple Moisture Action представлява наситен с влага компонент, навлизащ в роговицата на окото при естествения процес на мигане.

Хидратация, активирана при мигане е това, което отличава Dailies Aqua Comfort Plus от всички еднодневни продукти, налични на съвременния пазар. Овлажняващите молекули се освобождават от материала на лещата, когато мигате, осигурявайки ви комфорт в продължение на 20 часа.

Тази разработка на американската компания Alcon е насочена към пациентите, водещи динамичен начин на живот. Лещите осигуряват ясно зрение и максимален комфорт при всякакви условия:

  • Климатизирани или отоплени помещения;
  • Продължително време, прекарано пред компютърен екран;
  • Сезонни алергични очни заболявания.

Ежедневните лещи имат изключително тънка структура, благодарение на което с тях не се нуждаете от период на адаптиране. Можете да носите лещите Aqua Comfort Plus продължително време още от първия ден на тяхното използване. При продуктите, разработени по по-стара технология, носенето започва при ограничен брой часове, които постепенно се увеличават.

Защо да изберете Dailies® Aqua Comfort Plus®

Dailies Aqua Comfort, произведени от Alcon, са едни от най-модерните, удобни за носене и безопасни за очите на пациентите контактни лещи в света. В състава им са включени три хидратиращи агента, които действат едновременно и осигуряват комфортно носене на лещите през целия ден.

Първият овлажняващ агент гарантира незабавен комфорт при поставяне на лещите. Вторият омокрящ агент надеждно овлажнява лещите през целия ден и ги предпазва от изсъхване дори в екстремни ситуации. Третият овлажняващ компонент, въведен в контактните лещи Daily Aqua Comfort Plus, постепенно излиза на повърхността с всяко мигане и навлиза в слъзния филм, което осигурява максимален комфорт за очите на пациента през целия ден.

Иновации от Alcon за ненадминат комфорт и здраве за очите

Контактните лещи Alcon Dailies са проектирани да функционират в пълен синхрон с естествената физиология на човешкото око. С въвеждането на високотехнологични иновации, този производител създава продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки пациент. С помощта на най-новите технологии, марката предлага продукти за контактна корекция на зрението, които са не просто удобни за носене, а способни да предотвратят очните инфекции.

Включването на революционни технологии като HydraGlyde Moisture Matrix и технологията Blink Activated Moisture помогна на производителя Alcon да популяризира ежедневните контактни лещи за еднократна употреба като идеален избор за редовно носене, с които ежедневното почистване и съхранение може да се избегне.

Топ характеристиките на еднодневните лещи на американския бранд ви позволяват да се насладите на максимален комфорт, като изберете продукт без никакви нежелани ефекти. Технологията Light Stream, включена в дизайна на Aqua Comfort Plus 30 броя, e уникален начин за производство на контактни лещи, който гарантира, че всяка следваща леща е абсолютно идентична с предходната.

Лещите на Alcon са изработени от висококачествен материал Nelfilcon “A”. Blink Activated Moisture Technology се справя успешно с дискомфорта на сухите и склонни към възпаления очи. Това уникално съединение решава проблемите със зрението, като премахва излишните протеинови отлагания. В същото време ние ви предлагаме Dailies AquaComfort Plus® на изключително изгодна цена, без обвързване с покупката на разтвори за поддръжка.

Спецификация на контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък)
Материал
Вид PVA
Име Nelfilcon A
Водно съдържание (%) 69
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 26
УВ Филтър Не
Метод на производство Lightstream®
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.7
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.10
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 ден
Мнения на клиенти за контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък)

Напишете отзив

Сходни на Dailies® Aqua Comfort Plus® (30 лещи + 5 подарък) контактни лещи