Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи)

Еднодневни контактни лещи (10 броя)

Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи) Еднодневни контактни лещи (10 броя)
Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи) Еднодневни контактни лещи (10 броя)
Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи) Еднодневни контактни лещи (10 броя)
Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи) Еднодневни контактни лещи (10 броя)
Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи)

Еднодневни контактни лещи (10 броя)

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 630175476098
19,10 лв.
Промо: Вземи 3 опаковки за 17,80 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи)

Еднодневните контактни лещи са най-хигиеничният и нискорисков начин за използване на контактни лещи. Всеки път, когато решите да ги използвате, поставяте в окото си нова, стерилна леща, а след това я изхвърляте.

Dailies® Aqua Comfort Plus® са еднодневни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на световния лидер в офталмологията Alcon. Произведени са с технологията Lightstream®, която гарантира прецизната изработка.

Благодарение на Blink Activated Moisture Technology (технология за освобождаване на овлажняващи агенти в слъзния филм след всяко мигане) Dailies® Aqua Comfort Plus® стабилизират слъзния филм в продължение на 12 - 14 часа като осигуряват изключителен комфорт през този период. С всяко мигане клепачите притискат лещата и тя освобождава лубрикантите HPMC, PEG и PVA, съдържащи се също така в изкуствените сълзи.

Dailies® Aqua Comfort Plus® са предназначени за еднократна употреба, след което трябва да бъдат изхвърлени. С еднодневните лещи не се нуждаете от разтвори за поддръжка.

Dailies AquaComfort Plus са ежедневни контактни лещи на американската фирма Alcon. Това е съвременен безопасен офталмологичен продукт, подходящ за хора с чувствителни очи и страдащи от сезонни алергии. Изработени по технология AQUAcomfort с уникална тройна система за овлажняване, лещите осигуряват комфортно носене през целия ден.

Тройна система за овлажняване

Dailies® Aqua Comfort Plus® са разработени на базата на система за тройно овлажняване. Тази система се изразява в следното: в материала на лещата (PVA материал Nelfilcon A) е вградено овлажняващо вещество, което се отделя на микродози при всяко мигане. Така очите получават естествена влага през целия ден.

Разликата спрямо други контактни лещи за еднократна употреба е, че при тях овлажняващите агенти са здраво закрепени към материала и не се отделят в слъзния филм при мигане. Dailies AquaComfort Plus ги превъзхожда по този показател. Това е единствената контактна леща с 3 овлажняващи компонента, които започват да работят от момента на поставяне, поддържайки комфорта до момента, в който бъдат свалени.

Предимства:

Много потребители остават верни на лещите Дейлис, продължавайки ги да ги използват години наред. В допълнение към уникалната система за тройна хидратация, Dailies AquaComfort Plus са лещи, които се отличават и с други важни характеристики, сред които:

  • Повишено съдържание на влага (69%) и кислородна пропускливост (Dk / t 26), с което се осигурява максимален комфорт за очите по време на носене;
  • Асферичният дизайн на лещата елиминира оптичното изкривяване, гарантирайки ясно зрение дори при слаба светлина;
  • Удобен режим с ежедневна подмяна - без допълнителни продукти за грижа като контейнери и разтвори: сутрин слагате нов чифт, вечерта го изхвърляте;
  • Разработени за хора, водещи динамичен начин на живот.

Еднодневните лещи Dailies AquaComfort Plus са подходящи за хора, които прекарват деня си в климатизирани или отопляеми помещения, работят продължително време пред компютърен екран или страдат от сезонни алергични очни заболявания. Лещите имат тънка структура, следователно не се нуждаят от период на адаптация. Препоръчват се от офталмолозите като най-удобен и хигиеничен вариант.

Спецификация на контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи)
Материал
Вид PVA
Име Nelfilcon A
Водно съдържание (%) 69
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 26
УВ Филтър Не
Метод на производство Lightstream®
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.7
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.10
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 ден
Мнения на клиенти за контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Dailies® Aqua Comfort Plus® (10 лещи) контактни лещи