Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща)

астигматични контактни лещи

Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща) астигматични контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща) астигматични контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща) астигматични контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща) астигматични контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща)

астигматични контактни лещи

  • Доставка: 20 раб. дни
  • UPC: 730822056885
16,20 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща)

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® for ASTIGMATISM са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на астигматизъм.

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 108 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® for ASTIGMATISM пропускат до роговицата Ви до 5 пъти повече кислород от обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодаряние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® for ASTIGMATISMса устойчиви дори на грим и козметика.

Precision Balance 8|4 дизайн е технология за стабилизация на AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® for ASTIGMATISM. Тя стабилизира контактната леща и минимизира нейната ротация в окото. За разлика от сферичните лещи, торичните трябва да стоят стабилно в окото, защото единствено така могат да предоставят ясно и остро зрение.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Основно предимство на контактните лещи Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism е високото ниво на кислородна пропускливост. Тези лещи пропускат седем пъти повече кислород в сравнение с конвенционалните, така че човешките очи са винаги в стабилно и комфортно състояние. Произведени са от Alcon чрез използване на силикон хидрогелен материал Lotrafilcon B и овлажняваща технология Hydraglyde.

Особености на Air Optix HydraGlyde for Astigmatism

Торичните лещи Air Optix for Astigmatism коригират зрението при астигматизъм, като същевременно предотвратяват появата на неприятни усещания като: сухота в очите, сълзене, зачервяване, дискомфорт и алергични реакции. Лещите могат да се използват от хора, страдащи само от астигматизъм, както и от пациенти с късогледство и далекогледство, придружено от въпросната деформация.

Air Optix HydraGlyde е месечна торична силикон хидрогелна леща, идеална за хора с астигматизъм. Благодарение на специалния дизайн Precision Balance 8 | 4 лещите не се изместват, дори ако гледате телевизия или четете в легнало положение.

Други предимства на тези астигматични лещи са:

  • Оптимално съдържание на влага – 33%;
  • Висока кислородна пропускливост — 108 Dk/t;
  • Идеално гладка повърхност, устойчива на протеинови и липидни отлагания;
  • Удобен график за подмяна – 1 месец.

Благодарение на уникална овлажняваща матрица върху лещите се образува защитен филм, който предотвратява появата на сухи зони на повърхността им. Очите остават свежи, дори ако трябва да прекарате дълги часове в климатизирани помещения. По време на производствения процес лещите Air Optix се подлагат на плазмена обработка с помощта на технологията SmartShield. Повърхността им е идеално гладка и устойчива на всякакви замърсявания.

Не е нужно да се притеснявате, че протеинови и липидни отлагания, прахови частици или козметика ще попречат на доброто ви зрение. Технологията SmartShield създава ултра-тънък защитен слой, който помага да се осигури отлична цялостна устойчивост на отлагания по цялата повърхност на лещата. Замърсявания практически не се натрупват и се постига отличен комфорт през целия период на носене

Спецификация на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 108
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.7
Диаметър (мм) 14.5
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.102
Оптична Зона (мм) при @-3.00 7.5
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща)

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (1 леща) контактни лещи