Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки без консервант 30 х 0.5мл

Изкуствени сълзи

Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки без консервант 30 х 0.5мл Изкуствени сълзи
Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки без консервант 30 х 0.5мл

Изкуствени сълзи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 7391899296647
17,80 лв.
Промо: Вземи 3 опаковки за 15,80 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Описание на изкуствени сълзи Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки без консервант 30 х 0.5мл

Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки за очи на Bausch&Lomb овлажняват и хидратират сухите очи по естествен начин, отстраняват умората и дразненето и успокояват прекомерното сълзене.

Подходящи са за употреба с меки или твърди газпропускливи контактни лещи. Успокояват и естествено хидратират очите като удължават часовете, в които можете да носите комфортно лещите си.

Biotrue® Монодози съдържат хиалуронова киселина - клинично доказаната, естествена овлажняваща съставка за пълноценно и продължително овлажняване на очната повърхност и на контактните лещи.

Капките за очи Biotrue® Монодози са без консерванти, което ги прави изключително подходящи за чувствителни очи и за многократна употреба при нужда през целия ден.

Благодарение на специалната си формула, изкуствените сълзи Biotrue® се разстилат равномерно върху очната повърхност или контактната леща и осигуряват дълготраен комфорт.

Специално създаденият флакон поддържа капките стерилни през целия период на годност и позволява употребата им до 6 месеца след отваряне.

Ако страдате от синдрома на сухото око и носите контактни лещи, използването на висококачествени овлажняващи капки за очи е едно адекватно решение на този проблем. Предлагаме ви капките Biotrue® под формата на еднократни дози, което е по-удобен и хигиеничен вариант. Всяка капсула съдържа точно 0,5мл продукт – достатъчен за еднократно накапване във всяко око.

Защо да изберете капките „изкуствена сълза” Biotrue® във вариант монодоза?

Голяма част от хората, които коригират зрението си с помощта на контактни лещи, се нуждаят от допълнително овлажняване на очите. Капките Biotrue на Bausch & Lomb са висококачествен овлажняващ продукт, формулиран без добавяне на консерванти. Липсата на консервиращ агент е добра новина за хората с непоносимост към този тип компоненти, но от друга страна това намалява годността на продукта.

Еднократните дози изкуствена сълза ви дават пълната увереност, че капките са годни за употреба непосредствено след отваряне. При повечето продукти за многократна употреба има строго регламентиран срок на използване след отваряне на флакона. Използването на негоден за употреба продукт застрашава здравето на очите ви.

Монодозата ви спестява средства, тъй като не се налага да изхвърляте неизползвания напълно флакон след изтичане на допустимия период на употреба. Освен това, този вариант е по-удобен за носене в ежедневието. Спокойно можете да носите еднократната доза от 0,5мл в джоба на някоя дреха, така че да ви бъде винаги под ръка.

Какво да очаквате от Biotrue?

Капките за очи без консерванти Biotrue са подходящи за употреба директно върху контактните лещи. Те са формулирани така, че да бъдат от полза за хора с чувствителни очи или тези, които трябва да използват често овлажняващи средства. Консервантите обикновено се добавят в контейнерите с многодозови препарати, за да се предотврати бактериален растеж и замърсяване. Въпреки това, някои хора може да са чувствителни или алергични към тези консерванти.

Biotrue® е добре позната марка продукти за грижа за очите, която включва разтвори за контактни лещи и капки за очи, разработени от Bausch + Lomb. Продуктите Biotrue® са известни с това, че са вдъхновени от биологията на окото и предоставят решения, които имитират естествените свойства на сълзата. Те са предназначени да осигурят комфорт и овлажняване на очите, особено за хората носещи контактни лещи.

Спецификация на изкуствени сълзи Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки без консервант 30 х 0.5мл
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи Да
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи Да
Подходящ за твърди (RGP) лещи Да
Съдържание
Състав Натриев хиалуронат, натриев хлорид, натриев фосфат додекахидрат, натриев дихидроген фосфат дихидрат, калиев хлорид, стерилна вода
Консерванти Не
Разфасовка 30 х 0.5 мл
Мнения на клиенти за изкиствени сълзи Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки без консервант 30 х 0.5мл

Напишете отзив

Сходни на Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки без консервант 30 х 0.5мл изкуствени сълзи