Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Пакети с Biofinity

Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакети с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакети с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакети с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакети с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Пакети с Biofinity

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 829196726828
81,19 лв.

Възможни варианти

Описание на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 3 + 3 лещи + разтвор 360 + 60 ml

Biofinity са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, произведени от CooperVision (Купър Вижън). Те са предназначени за дневно носене, но са и сертифицирани от FDA ( Федерална агенция по лекарства на САЩ ) за непрекъснато носене до 6 денонощия.

Материалът, (comfilcon A), от който са изработени позволява много висока кислородна пропускливост ( 160 Dk/t при @ -3.00 ) и в съчетание с 48% водно съдържание, лещите осигуряват много добър комфорт комфорт и поносимост от окото.

Biofinity са произведени по патентована Aquaform® технология, която позволява естествено овлажняване и задържане на водата в лещата. Това намалява дехидратацията на лещите и увеличава допълнително комфорта при продължителното носене.

Biofinity са доказал се високотехнологичен, модерен продукт за хора с напрегнато ежедневие. Те помагат да се следва нормален ритъм на живот. Служат без да създават проблеми като разместване, сухота, замъгляване на зрението и други неудобства.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на Biofinity.

Изгоден пакет – изборът на практичните хора

Biofinity® е популярна марка контактни лещи, известна със своя комфорт и разширени възможности за носене. Тези лещи се произвеждат от CooperVision, реномирана компания, чиито продукти осигуряват корекция на зрението и пълноценна грижа за очите. Лещите Biofinity® са проектирани да осигурят дълготрайна влага и изключителен комфорт за носещите ги, което ги прави отличен избор за пациенти със сухи или чувствителни очи.

„3 + 3 лещи“ е един невероятно изгоден пакет, съдържащ шест броя едномесечни лещи. Тази оферта ви спестява нуждата да поръчвате нови лещи и разтвор за тяхното съхранение в продължение на 3 месеца. Пакетът ви пести не само време и усилия, но и пари. Освен това ще можете да направите навременна подмяна на лещите след изтичане на 30-дневния период, тъй като ги имате у дома.

Технология Aquaform® - гарантиран комфорт

Една от ключовите характеристики на лещите Biofinity® е използването на технологията Aquaform®. Тази иновативна технология е отговорна за високата пропускливост на кислород на лещите, което е от решаващо значение за поддържане здравето на очите при продължителното им носене.

Въпросната технология също така помага за задържане на влагата в лещите, благодарение на което се намалява сухотата и дискомфорта, често свързани с използването на контактни лещи. Комбинацията от тези характеристики прави лещите Biofinity® топ избор за хората, търсещи комфорт и удобство в своите контактни лещи.

Не е нужно да купувате допълнително разтвор!

За да поддържате чистотата и комфорта на вашите лещи Biofinity®, наличието на съвместим разтвор е от съществено значение. Разтворът BioTrue, наличен в бутилка от 360 ml, е предназначен да осигури ефективно почистване, дезинфекция и хидратация за вашите лещи през целия месец.

Това авангардно решение на Bausch&Lomb помага за премахване на протеинови и липидни депозити, които могат да се натрупат върху вашите лещи с течение на времето, осигурявайки по-ясно зрение и никакъв дискомфорт. Освен това в пакета е включена по-малка бутилка от 60 ml BioTrue Solution за удобство, когато сте в движение.

Спецификация на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 160
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с BioTrue
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.00
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml продукти