Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml

Пакети с Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml Пакети с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml Пакети с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml Пакети с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml Пакети с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml

Пакети с Air Optix plus HydraGlyde

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
159,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 6 + 6 лещи + 2 разтворa 360 ml + подарък (разтвор 60 ml)

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодаряние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Ако вашият офталмолог ви е предписал контактните лещи Air Optix® HydraGlyde® за корекция на зрението, при нас можете да ги закупите в много изгоден пакет заедно с голям и малък разтвор BioTrue 360+60 ml. По този начин пестите както финансови средства, така и време, осигурявайки си нужното количество лещи за навременната им подмяна през следващите 6 месеца.

Кое прави Air Optix® HydraGlyde® и BioTrue толкова добра комбинация?

Контактните лещи Air Optix® HydraGlyde® и разтворът Biotrue® се считат за много добра комбинация за носещите контактни лещи поради няколко ключови причини. На първо място, тези лещи са проектирани да осигуряват дълготраен комфорт и хидратация за очите.

Air Optix® HydraGlyde® използват иновативната технология HydraGlyde® Moisture Matrix, която помага да се поддържа влажността на повърхността на лещата през целия ден. Тази функция е особено полезна за хора, които изпитват сухота и дискомфорт, докато носят контактни лещи за продължителни периоди от време.

Когато добавим разтвора Biotrue®, ползите от тази комбинация се увеличават. Biotrue® е многоцелеви разтвор, формулиран да имитира естественото pH на сълзата в здравите човешки очи. Разтворът съдържа лубрикант, наречен хиалуронан, който се намира естествено в очите и работи за задържане на влагата.

Съвместимостта между технологията HydraGlyde® в лещите и хидратиращите свойства на разтвора Biotrue® създава синергичен ефект, гарантиращ, че лещите остават влажни и удобни за очите през целия 30-дневен период на тяхната употреба.

Ефективна дезинфекция, почистване и отстраняване на отлагания

Разтворът Biotrue® осигурява ефективна дезинфекция, почистване и отстраняване на протеинови и липидни депозити, допринасяйки за цялостната хигиена на контактните лещи. Това е от решаващо значение за предотвратяване на очни инфекции и поддържане на здравето на очите.

Комбинацията от лещи Air Optix® HydraGlyde® и разтвор Biotrue® е особено ценена от хората, водещи динамичен начин на живот, които се нуждаят от надеждна и удобна корекция на зрението през целия ден. Синергията между усъвършенстваната технология в лещите и био-вдъхновената формула на разтвора води до цялостно и ефективно решение за носещите контактни лещи.

Спецификация на Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с BioTrue
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa BioTrue 360+60 ml продукти