Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Еднодневни контактни лещи Biotrue 1 Day

Еднодневни контактни лещи Biotrue 1 Day

Biotrue 1 day са изцяло иновативни еднодневни контактни лещи на Bausch + Lomb.

Не случайно още с името си продуктът обещава вярност към природното, към живото. Той изпълнява обещанието, подражавайки във висша степен на естественото устройство и функционалност на очите. Има същото водно съдържание (78%) като на роговицата. Избягването на дехидратирането на лещите е постигнато чрез наподобяване на  механизма, по който сълзите непрекъснато овлажняват окото.

Кислородната пропускливост е съобразена с потребностите на здравите очи за дневно носене. Тонирани са в светло синьо за по-удобно манипулиране. Поставят се и се свалят изключително лесно.

Характерната за контактните лещи на Bausch + Lomb висока чувствителност (HD) на оптиката ви осигурява ясно и отчетливо виждане през целия ден, дори при недобра осветеност. Biotrue 1 day имат вградена защита от UV лъчи, но поради факта, че лещата не покрива цялото око, бъдете внимателни и за пълна защитеност ползвайте слънчеви очила.

Като суровина е използван иновативен биоинспиран ХиперГел ( вариант на хидрогелни лещи )– 22% полимер (Nesofilcon A - нейонен) и 78% вода. Той осигурява висока влажност през цялото време на носене. А това от своя страна означава висок комфорт и удобство през целия ден.

Като се има предвид, че еднодневните лещи по принцип нямат нужда от разтвори за почистване и съхранение, това се оказва перфектният вариант за вас, ако сега трябва да привиквате към контактни лещи. С тях началният период на адаптация, който отказва най-много начинаещи, за вас просто ще отпадне.

Истински ще оцените достойнствата на тези лещи обаче, само ако имате натрупан достатъчно опит и лично изстрадани познания за качествата на продуктите на пазара. Вече сте минали през дискомфорт, сухота на очите, раздразнения. Отдавна ви е омръзнало от разтвори, таблетки и контейнери. Не искате повече да ги влачите със себе си навсякъде. Решението е в еднодневните контактни лещи Biotrue 1 day! Те ще ви дадат свободата, качеството и комфорта, към които се стремите.

Свързани публикация