Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Boston® Simplus® 120 ml

Разтвор за твърди лещи

Boston® Simplus® 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Simplus® 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Simplus® 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Simplus® 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Simplus® 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Simplus® 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Simplus® 120 ml

Разтвор за твърди лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 24
  • UPC: 7391899837161
18,80 лв.
Описание на разтвор за твърди лещи Boston® Simplus® 120 ml

Boston® Simplus® е комбинираният разтвор за твърди контактни лещи на Bausch + Lomb. Той изключително ви улеснява в грижата за твърдите лещи, като едновременно ги почиства и дезинфекцира. В него е вградена специална съставка, която отстранява протеиновите наслоявания върху повърхността на лещата.

Когато ползвате най-предпрочитания от потребителите разтвор за твърди лещи, не е нужно да ги триете механично при всяко сваляне. Просто ги доверете на Boston Simplus Multi-Action Solution. Освен че почиства безкомпромисно, той създава около лещата специален филм, който силно повишава комфорта и лекотата при носене.

Multi-Action Solution – мултифункционален разтвор

Boston Simplus 120ml Solution се използва за почистване и съхранение на твърди контактни лещи. Специалната му формула разтваря и премахва протеините и протеиновите отлагания по повърхността на лещите, а също така предотвратява натрупването на вискозен липиден слой. Това означава, че разтворът не само почиства контактните лещи, но и предотвратява натрупването на нови отлагания върху тях.

В допълнение към тези свойства Boston Simplus има и кондициониращ и овлажняващ ефект благодарение на специално патентованата си формула. Едно от основните му предимства е, че след почистване на твърдите лещи с разтвора, можете да ги поставите веднага - не е необходимо изплакване.

Мултифункционалният разтвор Boston Simplus 120 ml е разработен за почистване, дезинфекция и овлажняване на флуоросиликонови акрилатни и силиконово акрилатни твърди газпропускливи контактни лещи. Той отстранява протеиновите и липидни отлагания от повърхностите на лещите посредством неабразивни почистващи агенти.

Разтворът на американската компания Bausch + Lomb съдържа овлажняващи и смазващи съставки, отговорни за многократното подобряване на комфорта при поставяне и носене на твърди газпропускливи лещи. Продуктът използва двойна система за дезинфекция, която гарантира елиминирането на максимален брой бактерии, които биха могли да представляват опасност за здравето на очите.

Разтворът действа в три посоки: почистване, дезинфекция, овлажняване. Той не само перфектно се справя с почистването и дезинфекцията на продукти за контактна корекция на зрението, но също така допринася за тяхното активно кондициониране и овлажняване. Ежедневната употреба на Boston 120 ml елиминира нуждата от допълнително ензимно пречистване.

Приложение на Boston разтвор:

  1. Измийте ръцете си с неутрален сапун, преди да използвате разтвора. Не трябва да се използва сапун, съдържащ крем или ланолин!
  2. Поставете лещите в контейнера и напълнете с пресен разтвор Boston Simplus.
  3. Оставете лещите в контейнера за съхранение за поне 4 часа или цяла нощ, преди да ги поставите отново.

Важно е да се знае, че срокът на годност на флакон Boston Simplus след отваряне е 3 месеца.

Спецификация на разтвор за твърди лещи Boston® Simplus® 120 ml
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи не
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи не
Подходящ за твърди (RGP) лещи да
Съдържание
Състав Полоксамин, Хидрокси алкил фосфонат, Борна кисилина, Натриев борат, Натриев хлорид, Хидрокси пропил метил целулоза, Глюкам
Консерванти да
Вид консервант Хлорхексидин глюконат 0.003%, Полиамнопропил бигванид 0.0005%
Контейнер за съхранение да
Разфасовка 120 мл.
Мнения на клиенти за разтвор за твърди лещи Boston® Simplus® 120 ml

Напишете отзив

Сходни на Boston® Simplus® 120 ml разтвори за твърди лещи