Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Boston® Advance™ Conditioning 120 ml

Разтвор за твърди лещи

Boston® Advance™ Conditioning 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Conditioning 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Conditioning 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Conditioning 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Conditioning 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Conditioning 120 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Conditioning 120 ml

Разтвор за твърди лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 23
  • UPC: 7391899837109
19,85 лв.
Описание на разтвор за твърди лещи Boston® Advance™ Conditioning 120 ml

Boston® Advance™ Conditioning е разтвор за съхранение, специално разработен за твърди лещи и твърди газопропускливи лещи.

След като лещите са вече добре почистени с Boston Advance Cleaner на Bausch and Lomb, те се промиват с Boston Advance Conditioning и се поставят в контейнера, пълен с него. След не по-малко от 4 часа престой, лещите ви са добре дезинфекцирани, кондиционирани и овлажнени.

Boston® Advance™ Conditioning разчита на патентована система, осигуряваща висок комфорт на носене. От една страна тя се свързва с повърхността на лещите, създавайки около тях овлажняващ защитен филм. От друга – минимизира триенето между лещата и роговицата и лещата и клепача. Био-съвместима е с очите. Специален комплекс от консерванти пази лещата и окото от болестотворни микроорганизми.

Boston Advance Conditioning Solution е разтвор за твърди, газпропускливи контактни лещи, част от дву-степенния режим на Bausch & Lomb. Американската компания е разработила специална формула, която осигурява едновременно почистване, дезинфекция и кондициониране на твърдите лещи. За най-добри резултати, използвайте разтвора заедно с Boston Advance Cleaner.

Предимства на Boston Advance Conditioning Solution:

  • Комбинира се добре с Boston Advance Cleaner;
  • Част от двустепенния режим на почистване на кислородпропускливи твърди лещи;
  • Лесен за използване.

Тази удобна разфасовка от 120 мл ви дава възможност да закупите само продукта, от който се нуждаете, без непременно да купувате пълен комплект. Boston Advance Conditioning Solution е втората стъпка в двуетапния процес, осигуряващ грижа за лещите. Първата стъпка се състои от почистване на лещата с подходящ почистващ препарат за лещи (препоръчително е това да бъде Boston Advance Cleaner).

Кондициониращият разтвор е много лесен за използване. Всичко, което трябва да направите, е да държите лещите си в тази течност поне четири часа след тяхното почистване. Ако желаете, можете също да изплакнете лещите с тази течност, преди да ги поставите върху очите. В комбинация с почистващата емулсия, разтворът Boston Advance предлага двойна защита срещу бактерии. След тези две стъпки бързо ще усетите разликата, която Boston Advance прави за комфорта при носене на твърди контактни лещи.

Съвети за правилна употреба

Изборът на правилния кондициониращ разтвор може да допринесе не само за доброто състояние на вашите контактни лещи, но и за здравето на вашите очи. Използвайте разтвора както е посочено в инструкциите. Съхранявайте го добре затворен в проветрени помещения при умерена температура.

За да си осигурите всички ползи от употребата на Boston Advance Conditioning, е важно да използвате разтвора след почистване на лещите с почистващата емулсия. Смяната на разтвора в контейнера е желателно да се прави ежедневно. Поставяйте малко количество от течността във всяко гнездо на контейнера преди да поставите лещите в тях.

Спецификация на разтвор за твърди лещи Boston® Advance™ Conditioning 120 ml
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи не
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи не
Подходящ за твърди (RGP) лещи да
Съдържание
Състав Соли, буфериращи агенти, Поликватерниум 10, Целулозен сгъстител, Поливинилен алкохол, Деривати на полиетиленгликол
Консерванти да
Вид консервант Полиаминопропил бигуанид 0.0005%, Хлорхексинид глюконад 0.003%, Динатриев едетат 0.05%
Контейнер за съхранение не
Разфасовка 120 мл.
Мнения на клиенти за разтвор за твърди лещи Boston® Advance™ Conditioning 120 ml

Напишете отзив

Сходни на Boston® Advance™ Conditioning 120 ml разтвори за твърди лещи