Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Boston® Advance™ Cleaner 30 ml

Разтвор за твърди лещи

Boston® Advance™ Cleaner 30 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Cleaner 30 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Cleaner 30 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Cleaner 30 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Cleaner 30 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Cleaner 30 ml Разтвор за твърди лещи
Boston® Advance™ Cleaner 30 ml

Разтвор за твърди лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 22
  • UPC: 7391899853185
19,35 лв.
Описание на разтвор за твърди лещи Boston® Advance™ Cleaner 30 ml

Boston® Advance™ Cleaner е от серията разтвори за твърди лещи на Bausch and Lomb. Той се използва само за почистване на твърдите лещи, които после се промиват и съхраняват в Boston advance conditioning.

Постоянното използване на Boston advance cleaner минимизира отлаганията на протеини и замърсяванията, които бързо биха направили носенето на твърдите лещи некомфортно и дразнещо.

При използването на Boston advance cleaner е задължително да спазвате няколко правила:

  • Никога не капете разтвора директно в окото!
  • Не промивайте с него лещата преди да я поставите в окото си!
  • Ако разтворът Boston advance cleaner попадне случайно в окото ви, промийте обилно с вода и ако е необходимо, се свържете с лекар!

Boston® Advance™ Cleaner е иновативна разработка на американската компания Bausch + Lomb. Това е разтвор, разработен специално за почистване на газпропускливи твърди контактни лещи, койото ви предлагаме в разфасовка от 30мл. Препаратът е формулиран единствено за почистване, но не и за овлажняване и съхранение на продуктите за контактна корекция.

Специална формула

Разтворът Бостън Адванс Клийнър е разработен от компанията Bausch + Lomb USA, водещ производител на контактни лещи и средства за тяхната поддръжка, използвайки най-новите технологии за тяхното производство. Препаратът за почистване се препоръчва от офталмолози на пациенти, използващи ортокератологични контактни лещи.

Разтворът ефективно разгражда и премахва всякакъв тип отлагания от повърхността на лещата – протеинови налепи, липиди и остатъци от декоративна козметика. Благодарение на увеличеното почистващо действие, новата формула осигурява защита от повторно замъгляване на лещите.

С помощта на меки абразивни компоненти, препаратът увеличава триенето и полира повърхността на лещата по време на обработката. След почистване лещите придобиват идеално ниво на чистота и стават по-удобни за носене.

Пациентите, носещи твърди контактни лещи използват Boston Advance поради следните причини:

  • Разтворът не съдържа консерванти, оказващи негативно въздействие върху здравето на очите;
  • Иновативната формула на продукта осигурява пълно почистване и дезинфекция на контактните лещи;
  • Удобство и лекота на използване.

Този разтвор е предназначен единствено за почистване, но не и за съхранение на контактни лещи. Подходящ е за изделия, изработени от флуоросиликонов акрилат, силикон акрилат и полиметил акрилат.

Особености на Boston® Advance™ Cleaner

При правилна грижа за твърдите контактни лещи, те стават удобни за носене през целия период, за който са назначени – не предизвикват дискомфорт и не дразнят очите. Много пациенти се отказват от носенето на коригиращи контактни средства, поради чувството за дискомфорт и възпаление на слъзния канал. Този проблем се решава успешно с ензимния почистващ разтвор на Bausch + Lomb.

Bausch and lomb Boston Advance Cleaner съдържа активни дезинфектиращи компоненти, които убиват бактерии и опасни микроорганизми от повърхността на лещите. Разтворът е напълно безопасен както за самите изделия, така и за здравето на очите при спазване на указанията за употреба.

Спецификация на разтвор за твърди лещи Boston® Advance™ Cleaner 30 ml
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи не
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи не
Подходящ за твърди (RGP) лещи да
Съдържание
Състав Алкил етер сулфат 9.8%, Етоксилати алкило фенол, Натриев флорид, Силициево окачване, Натриев сулфат, Фосфолипиди на какаова основа
Консерванти не
Вид консервант -
Контейнер за съхранение не
Разфасовка 30 мл.
Мнения на клиенти за разтвор за твърди лещи Boston® Advance™ Cleaner 30 ml

Напишете отзив

Сходни на Boston® Advance™ Cleaner 30 ml разтвори за твърди лещи