Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

ReNu® MultiPlus 100 ml

разтвор за меки лещи

ReNu® MultiPlus 100 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 100 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 100 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 100 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 100 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 100 ml разтвор за меки лещи
ReNu® MultiPlus 100 ml

разтвор за меки лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 65
  • UPC: 7391899847283
11,70 лв.
Описание на разтвор за лещи ReNu® MultiPlus 100 ml

ReNu MultiPlus на Bausch + Lomb излиза на пазара през 1997 г. и е първият многофункционален разтвор за лещи, който прави ненужно ензимното почистване на контактните лещи. Той все още е един от най-разпространени разтвори за меки лещи.

Съставките на ReNu MultiPlus са така комбинирани, че едновременно безкомпромисно унищожават микроорганизмите и пазят очите от инфекции.

  • ефективно чистят всички видове меки лещи от протеинови и липидни отлагания.
  • дезинфекцират, почистват, изплакват.
  • създават усещане за комфорт и свежест на очите.

Дезинфекционната мощ на ReNu MultiPlus е доказвана многократно в реални и тестови условия и надминава днешните изисквания към подобни продукти.

ReNu MultiPlus е универсален разтвор за почистване и съхранение на меки контактни лещи. Уникалната му формула създава усещането за нова леща всеки ден. Разтворът осигурява постоянна хидратация на повърхността на лещата и дълготраен комфорт. Ако ReNu е разтворът, който използвате за поддръжка на своите лещи, обезателно трябва да се снабдите и с малка опаковка от 100 мл, която е изключително удобна при пътуване.

No Rub формула – не е нужно ензимно почистване

ReNu Multiplus е 4-то поколение универсален многофункционален разтвор, подходящ за всички видове меки контактни лещи, както хидрогелни, така и силикон хидрогелни. С него не се изисква допълнително използване на ензимни почистващи препарати, тъй като разтворът съдържа ензимен компонент.

Освен това този разтвор притежава способност за ускорено прочистване на протеинови и липидни депозити, което се случва за по-малко от 8 часа. Формулата No Rub ви пести време и усилия – просто поставете лещите в контейнера и разтворът ще свърши всичко вместо вас. ReNu е с толкова високи нива на дезинфекция, че може да се използва без етап на механично почистване, което се потвърждава от международните органи за стандартизация и сертификация.

Удобен начин за поддържане на хигиената на лещите

Малката опаковка ReNu Multiplus ви предлага удобен начин за поддържане на хигиената на вашите контактни лещи. Хората, които използват лещи като средство за корекция на зрението, знаят, че те се нуждаят от качествено почистване не само вечер след тяхното сваляне, но понякога и през деня.

Добре е да имате малък флакон от разтвора под ръка, в случай че лещите ви се замърсят от случайно попаднали в очите частици грим, козметика или прах. Дори в малката опаковка е включен контейнер за съхранение, което ви дава спокойствие, че можете да пренощувате у приятели, без да сте го планирали, защото имате 100-милилитров флакон с разтвор и контейнер в дамската си чанта.

Защо да изберете ReNu? Заради уникалната му формула, която подобрява комфорта при носене на контактни лещи, като задържа влагата, намалява сухотата и предотвратява дразненето на очите.

Спецификация на разтовр за лещи ReNu® MultiPlus 100 ml
Информация за употреба
Подходящ за хидрогелни лещи да
Подходящ за силикон-хидрогелни лещи да
Подходящ за твърди (RGP) лещи не
Съдържание
Състав HYDRANATE® (хидроксиалкилфосфонат) 0.03%, борна киселина, динариев eдeтaт, полоксамин 1%, натриев борат и натриев хлорид
Консерванти да
Вид консервант DYMED™(полиаминопропил биганид) 0.0001%
Контейнер за съхранение да
Разфасовка 120 мл.
Мнения на клиенти за разтвор за лещи ReNu® MultiPlus 100 ml

Напишете отзив

Сходни на ReNu® MultiPlus 100 ml разтвори за лещи