Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

AO SEPT plus HYDRAGLYDE

Пероксиден разтвор за лещи

AO SEPT plus HYDRAGLYDE Пероксиден разтвор за лещи

Разпродадено

Описание на пероксиден разтвор за лещи AO SEPT plus HYDRAGLYDE

AO SEPT plus HYDRAGLYDE е пероксиден разтвор без консерванти за дълбоко почистване и дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Всяка опаковка съдържа специален контейнер, необходим за правилно и безопасно протичане на процеса, който освен почистване и дезинфекция на лещите, включва и неутрализация на разтвора. ВАЖНО е да използвате само предоставения специален контейнер. В началото процесът протича активно и може да бъде наблюдаван във вид на балончета в контейнера. Успокояването на процеса не означава, че е приключил. За неутрализацията на водородния пероксид са нужни най-малко 6 часа. Не поставяйте лещите в очите си преди изтичането на този срок. След това, обаче, лещите Ви ще са идеално чисти.

Овлажняващата молекула HYDRAGLYDE се свързва с повърхността на лещата и образува влажен слой, който значително подобрява комфорта в рамките на 16 часа. HYDRAGLYDE изключително ефективна при взаимодействие със силикон-хидрогелни контактни лещи.

ВАЖНО:

1. Никога не изплаквайте лещите с AO SEPT plus HYDRAGLYDE преди да ги поставите в очите си. Поставяйте лещите си единствено след пълно изтичане на 6-те часа за неутрализация.

2. Използвайте единствено специалния контейнер, който ще намерите в опаковката на разтвора. Сменяйте контейнера с всеки разтвор, защото ефективността му намалява.

3. Винаги пълнете контейнера точно до маркираната линия.

4. Никога не капете директно в очите си AO SEPT plus HYDRAGLYDE. Ако не е неутрализиран, пероксидния разтвор предизвиква силна и продължителна пареща болка.


Дълбоко почистване и овлажняване на меки контактни лещи

AOSEPT® plus HydraGlyde® е пероксиден разтвор на Alcon, осигуряващ ефективно почистване и надеждна дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Благодарение на матрицата HydraGlyde®, която насърчава дългосрочната хидратация, лещите ви ще бъдат чисти и приятни за носене през целия ден. Не съдържа консерванти! Подходящ за чувствителни очи!

Разтворът съдържа тройна система за почистване:

  • Патентована формула почиства в дълбочина
  • Премахва липидните депозити
  • Помага за премахване на протеинови отлагания

AOSEPT® plus  съдържа хидратиращата матрица HydraGlyde®, благодарение на която осигурява дълготрайна хидратация за всички видове меки и твърди контактни лещи. Продуктът е специално проектиран за силикон хидрогелни контактни лещи. След 6 часа престой в разтвора, лещите ви ще бъдат приятно овлажнени, предлагайки ви комфорт и ясно зрение през целия ден.

Чистота и комфорт

Световният лидер в производството на контактни лещи и продукти за поддръжка ви предлага един съвършен пероксиден разтвор за почистване и дезинфекция без консерванти и с минимално количество остатъчен пероксид. Това означава максимален комфорт, без дразнене на очите, при стриктно спазване на указанията за употреба.

Aosept Plus с технология Hydraglyde Moisture Matrix съдържа 3% водороден пероксид и е предназначен за употреба с меки (хидрофилни) и твърди газпропускливи (RGP) контактни лещи. По време на процеса на почистване водородният пероксид се неутрализира в специален контейнер, превръщайки се въс физиологичен разтвор без консерванти, който няма да увреди очите.

Aosept Plus HydraGlyde е разтвор за почистване и дезинфекция, разработен от експерти на световно известната компания Alcon. Той осигурява дълбоко почистване и е хипоалергичен. При спазване на правилата за почистване и дезинфекция (използване само на специалните контейнери, включени в комплекта, съхраняване на лещите в неутрализиран разтвор поне 6 часа), можете да бъдете сигурни, че нищо няма да застраши здравето на вашите очи, а лещите ви ще бъдат абсолютно чисти.

Почистените и дезинфекцирани лещи могат да се съхраняват в неутрализирана течност до 7 дни.

Спецификация на пероксиден разтвор AO SEPT plus HYDRAGLYDE
Мнения на клиенти за пероксиден разтвор AO SEPT plus HYDRAGLYDE

Напишете отзив

Сходни на AO SEPT plus HYDRAGLYDE пероксидни разтвори