Меню
Вашата кошница

Получаваш по Email 10% отстъпка за регистрация и 5% за следваща поръчка.

AO SEPT plus HYDRAGLYDE

Пероксиден разтвор за лещи

AO SEPT plus HYDRAGLYDE Пероксиден разтвор за лещи
AO SEPT plus HYDRAGLYDE

Пероксиден разтвор за лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 11
25,80 лв.
Описание на пероксиден разтвор за лещи AO SEPT plus HYDRAGLYDE

AO SEPT plus HYDRAGLYDE е пероксиден разтвор без консерванти за дълбоко почистване и дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Всяка опаковка съдържа специален контейнер, необходим за правилно и безопасно протичане на процеса, който освен почистване и дезинфекция на лещите, включва и неутрализация на разтвора. ВАЖНО е да използвате само предоставения специален контейнер. В началото процесът протича активно и може да бъде наблюдаван във вид на балончета в контейнера. Успокояването на процеса не означава, че е приключил. За неутрализацията на водородния пероксид са нужни най-малко 6 часа. Не поставяйте лещите в очите си преди изтичането на този срок. След това, обаче, лещите Ви ще са идеално чисти.

Овлажняващата молекула HYDRAGLYDE се свързва с повърхността на лещата и образува влажен слой, който значително подобрява комфорта в рамките на 16 часа. HYDRAGLYDE изключително ефективна при взаимодействие със силикон-хидрогелни контактни лещи.

ВАЖНО:

1. Никога не изплаквайте лещите с AO SEPT plus HYDRAGLYDE преди да ги поставите в очите си. Поставяйте лещите си единствено след пълно изтичане на 6-те часа за неутрализация.

2. Използвайте единствено специалния контейнер, който ще намерите в опаковката на разтвора. Сменяйте контейнера с всеки разтвор, защото ефективността му намалява.

3. Винаги пълнете контейнера точно до маркираната линия.

4. Никога не капете директно в очите си AO SEPT plus HYDRAGLYDE. Ако не е неутрализиран, пероксидния разтвор предизвиква силна и продължителна пареща болка.


Спецификация на пероксиден разтвор AO SEPT plus HYDRAGLYDE
Мнения на клиенти за пероксиден разтвор AO SEPT plus HYDRAGLYDE

Напишете отзив

Сходни на AO SEPT plus HYDRAGLYDE пероксидни разтвори