Меню
Вашата кошница

Получаваш по Email 10% отстъпка за регистрация и 5% за следваща поръчка.

AO SEPT plus HYDRAGLYDE

Пероксиден разтвор за лещи

AO SEPT plus HYDRAGLYDE Пероксиден разтвор за лещи
AO SEPT plus HYDRAGLYDE

Пероксиден разтвор за лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 11
27,80 лв.
Описание на пероксиден разтвор за лещи AO SEPT plus HYDRAGLYDE

AO SEPT plus HYDRAGLYDE е пероксиден разтвор без консерванти за дълбоко почистване и дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Всяка опаковка съдържа специален контейнер, необходим за правилно и безопасно протичане на процеса, който освен почистване и дезинфекция на лещите, включва и неутрализация на разтвора. ВАЖНО е да използвате само предоставения специален контейнер. В началото процесът протича активно и може да бъде наблюдаван във вид на балончета в контейнера. Успокояването на процеса не означава, че е приключил. За неутрализацията на водородния пероксид са нужни най-малко 6 часа. Не поставяйте лещите в очите си преди изтичането на този срок. След това, обаче, лещите Ви ще са идеално чисти.

Овлажняващата молекула HYDRAGLYDE се свързва с повърхността на лещата и образува влажен слой, който значително подобрява комфорта в рамките на 16 часа. HYDRAGLYDE изключително ефективна при взаимодействие със силикон-хидрогелни контактни лещи.

ВАЖНО:

1. Никога не изплаквайте лещите с AO SEPT plus HYDRAGLYDE преди да ги поставите в очите си. Поставяйте лещите си единствено след пълно изтичане на 6-те часа за неутрализация.

2. Използвайте единствено специалния контейнер, който ще намерите в опаковката на разтвора. Сменяйте контейнера с всеки разтвор, защото ефективността му намалява.

3. Винаги пълнете контейнера точно до маркираната линия.

4. Никога не капете директно в очите си AO SEPT plus HYDRAGLYDE. Ако не е неутрализиран, пероксидния разтвор предизвиква силна и продължителна пареща болка.


Дълбоко почистване и овлажняване на меки контактни лещи

AOSEPT® plus HydraGlyde® е пероксиден разтвор на Alcon, осигуряващ ефективно почистване и надеждна дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Благодарение на матрицата HydraGlyde®, която насърчава дългосрочната хидратация, лещите ви ще бъдат чисти и приятни за носене през целия ден. Не съдържа консерванти! Подходящ за чувствителни очи!

Разтворът съдържа тройна система за почистване:

  • Патентована формула почиства в дълбочина
  • Премахва липидните депозити
  • Помага за премахване на протеинови отлагания

AOSEPT® plus  съдържа хидратиращата матрица HydraGlyde®, благодарение на която осигурява дълготрайна хидратация за всички видове меки и твърди контактни лещи. Продуктът е специално проектиран за силикон хидрогелни контактни лещи. След 6 часа престой в разтвора, лещите ви ще бъдат приятно овлажнени, предлагайки ви комфорт и ясно зрение през целия ден.

Чистота и комфорт

Световният лидер в производството на контактни лещи и продукти за поддръжка ви предлага един съвършен пероксиден разтвор за почистване и дезинфекция без консерванти и с минимално количество остатъчен пероксид. Това означава максимален комфорт, без дразнене на очите, при стриктно спазване на указанията за употреба.

Aosept Plus с технология Hydraglyde Moisture Matrix съдържа 3% водороден пероксид и е предназначен за употреба с меки (хидрофилни) и твърди газпропускливи (RGP) контактни лещи. По време на процеса на почистване водородният пероксид се неутрализира в специален контейнер, превръщайки се въс физиологичен разтвор без консерванти, който няма да увреди очите.

Aosept Plus HydraGlyde е разтвор за почистване и дезинфекция, разработен от експерти на световно известната компания Alcon. Той осигурява дълбоко почистване и е хипоалергичен. При спазване на правилата за почистване и дезинфекция (използване само на специалните контейнери, включени в комплекта, съхраняване на лещите в неутрализиран разтвор поне 6 часа), можете да бъдете сигурни, че нищо няма да застраши здравето на вашите очи, а лещите ви ще бъдат абсолютно чисти.

Почистените и дезинфекцирани лещи могат да се съхраняват в неутрализирана течност до 7 дни.

Спецификация на пероксиден разтвор AO SEPT plus HYDRAGLYDE
Мнения на клиенти за пероксиден разтвор AO SEPT plus HYDRAGLYDE

Напишете отзив

Сходни на AO SEPT plus HYDRAGLYDE пероксидни разтвори