Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща)

Цветни контактни лещи (1 брой)

FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща) Цветни контактни лещи (1 брой)
FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща) Цветни контактни лещи (1 брой)
FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща) Цветни контактни лещи (1 брой)
FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща) Цветни контактни лещи (1 брой)

Разпродадено

Описание на контактни лещи FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща)

FreshLook® Colors® са цветни едномесечни контактни лещи. Предлагат се в 6 цвята. Предназначени са за корекция на късогледство и далекогледство, но също така се предлагат и без диоптър. Предназначени са за драматична промяна на тъмни очи.

FreshLook® Colors® са предназначени за носене без преспиване.

FreshLook® Misty Grey е 1 брой цветна контактна леща на световния лидер в контактната корекция Alcon. Лещите от тази серия притежават пълния потенциал да подобрят, променят и изсветлят естествения цвят на очите. Подходящи са както за тъмни, така и за светли очи. Могат да се поръчат с диоптър за корекция на късогледство или далекогледство.

Отлична хидратация на очите

Контактните лещи FreshLook Colors са идеално гладки, удобни за носене и лесни за поддържане. Благодарение на високото съдържание на вода (55%) в лещата очите остават добре хидратирани през целия ден. Материалът е също така устойчив на натрупване на протеинови и липидни депозити, което помага да се съхрани ясно зрение през целия месечен период на употреба на лещите.

FreshLook Colors са невероятно удобни и лесни за използване контактни лещи, които органично покриват дори тъмния цвят на очите. Произведени са от революционния материал Femfilkon A по метода на полимеризация с последващо оцветяване. Характерно за тази серия цветни контактни лещи е, че са напълно безопасни за носене.

Femfilkon A е нейонен хидрогелен материал с високо съдържание на вода. Принадлежи към 4-та група според класификацията на FDA - има съдържание на влага (хидрофилност) от 55% и нисък модул на еластичност, поради което се постига невероятна мекотата на контактната леща върху окото.

Препоръчки за използване и поддръжка

Месечните контактни лещи FreshLook® Colors® Misty Grey могат да се носят ежедневно до 30 дни подред, което налага да се почистват и държат в разтвор през нощта. Препоръчваме използване на мултифункционален разтвор за меки контактни лещи на същия производител. Можете да закупите разтвор Opti Free на много изгодна ценаот нашия магазин.

Трябва да се отбележи, че цветните контактни лещи имат по-ниска кислородна пропускливост в сравнение с безцветните, направени от същите материали. В тази връзка се препоръчва цветните лещи да се носят само през деня. Оставянето им в очите по време на нощен сън може да причини сериозни проблеми поради кислороден глад на окото, включително възпаление на роговицата - кератит.

Спецификация на контактни лещи FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща)
Материал
Вид Хидрогел
Име Phemfilcon A
Водно съдържание (%) 55
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 20
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.5
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Не
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща)

Напишете отзив

Сходни на FreshLook® Colors® - Сиво (Misty Grey) (1 леща) контактни лещи