Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи)

Цветни контактни лещи (2 броя)

FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи) Цветни контактни лещи (2 броя)
FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи) Цветни контактни лещи (2 броя)
FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи) Цветни контактни лещи (2 броя)
FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи) Цветни контактни лещи (2 броя)
FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи)

Цветни контактни лещи (2 броя)

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 730821600089
33,99 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи)

FreshLook® Colors® са цветни едномесечни контактни лещи. Предлагат се в 6 цвята. Предназначени са за корекция на късогледство и далекогледство, но също така се предлагат и без диоптър. Предназначени са за драматична промяна на тъмни очи.

FreshLook® Colors® са предназначени за носене без преспиване.

FreshLook® Colors® е популярна марка цветни контактни лещи, предназначени да променят напълно естествения цвят на вашите очи. Те се произвеждат от Alcon, водеща компания за оптични продукти с фокус върху производството на висококачествени продукти за корекция на зрението. Можете да закупите 2 броя лещи в зелено, които ще придадат очарование и дълбочина на погледа ви.

Какво прави лещите FreshLook® Colors® специални?

Една от ключовите характеристики на лещите FreshLook® Colors® е способността им да осигурят жизнена и естествено изглеждаща трансформация на цвета на очите. Те се предлагат в широка гама от цветове, включително синьо, зелено, лешниково, кафяво, сиво и тюркоазено.

Тези опции позволяват на потребителите да експериментират с различен външен вид и да допълват цялостната си визия. Независимо дали искате да подсилите естествения цвят на очите си или да изпробвате напълно нов нюанс, лещите FreshLook® Colors® предлагат гъвкавост и стил.

Лещите са изработени от мек, дишащ материал, известен с търговското наименование Phemfilcon A, който е много удобен за носене през целия ден. За производството им се използва уникална цветова технология 3 в 1, която комбинира три различни цвята в структурата на лещата, за да създаде реалистичен и обемен ефект, който се слива с естествения цвят на очите. Този иновативен дизайн гарантира, че лещите изглеждат автентично и естествено, без очите ви да изглеждат плоски или матови.

Опция със и без рецепта

Контактните лещи FreshLook® Colors® се предлагат както с диоптър, така и без рецепта. Това означава, че дори хора без проблеми със зрението могат да се насладят на предимствата на тези лещи, използвайки ги само за козметични цели. За тези, които се нуждаят от корекция на зрението, версията с рецепта позволява да подобрят цвета на очите си, като същевременно отговаря на техните зрителни нужди.

Преди да използвате цветните лещи FreshLook® Colors® или друг тип контактни лещи, е изключително важно да се консултирате с очен специалист. Офталмог или контактолог са специалистите, които могат правилно да напаснат лещите към очите ви и да предоставят насоки за правилната употреба и грижи за поддържане на здравето на очите.

Спецификация на контактни лещи FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи)
Материал
Вид Хидрогел
Име Phemfilcon A
Водно съдържание (%) 55
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 20
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.5
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Не
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи)

Напишете отзив

Сходни на FreshLook® Colors® - Зелено (Green) (2 лещи) контактни лещи