Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи

Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)

Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)
Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)
Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)
Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)
Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)
Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)
Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)
Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)
Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи

Дишащи цветни контактни лещи (2 броя)

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
47,80 лв.
Промо: Вземи 2 опаковки за 46,30 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи

AIR OPTIX® Colors са цветни, едномесечни меки силикон-хидрогелни (дишащи) контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство), но се предлагат и без диоптър. Предлагаме възможност за поръчване на 1 брой леща за диоптрите от -1.00 до -6.00 включително. Всички останали диоптрични сили са достъпни в кутийки по 2 броя. За поръчка на лещи без диоптър, изберете "PLANO" от падащото меню.

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus Colors® пропускат до роговицата Ви до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени цветни лещи.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодарение на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са устойчиви дори на грим и козметика.

Цветовете при AIR OPTIX® Colors са инкорпорирани в самия материал, а не са отпечатани върху него. Така всичко, което докосва очите Ви е нежната плазмена повърхност на лещите. 

За нанасяне на цветовете на AIR OPTIX® Colors се използва 3-in-1 Color Technology - Цветовете са изградени от три отделни слоя, които придават дълбочина и естествена визия.

AIR OPTIX® Colors са предназначени за дневно носене без преспиване. За тези лещи се нуждаете от многофункционален разтвор за меки контактни лещи.

Предлагаме ви 2 броя едномесечни сини лещи за очи от серията Colors на Air Optix®. Можете да ги поръчате във вариант с диопър или без, за да се насладите на максимален комфорт при корекция на зрителен проблем или при нужда от промяна на цвета на очите. Специалната 3-in-1 Color Technology на Alcon придава на ириса дълбочина и естествена визия.

Революционни технологии от Alcon

Air Optix® Colors е една от новите разработки на световния лидер Alcon. Това са "дишащи" силикон-хидрогелни меки контактни лещи, за които е характерна изключително висока омокряемост на повърхността. Лещите перфектно пропускат кислород (138 Dk / t), върху тях практически не се натрупват липидни и протеинови отлагания.

Ние ви предлагаме не просто висококачествени сини лещи за очи на достъпна цена, а иновация в контактната корекция, базирана на две революционни технологии:

  • SmartShield
  • HydraGlyde

SmartShield осигурява устойчивост на био депозити, по-висока от тази на други продукти, които изискват подмяна на всеки две седмици или месечно. Новата технология включва създаването на защитна бариера, която предотвратява отлагането на липиди на повърхността. Това позволява на лещите да останат чисти дори след 30 дни носене.

HydraGlyde представлява специална хидрофилна повърхност, която е идеално овлажнена от слъзната течност. Материалът привлича и задържа водата вътре в лещата, в резултат на което оптичната повърхност не губи влага в продължение на 16 часа. По този начин вашите сини лещи с диоптър не причиняват неприятни усещания и предотвратяват изсушаването на лигавицата на очите.

Комбинацията от две нови технологии - SmartShield и HydraGlyde - направи възможно получаването на цветна мека контактна леща с ултратънък защитен слой. Благодарение на факта, че цветът е инкорпориран в самия материал, а не отпечатан на повърхността, се предотвратява дразнене на очната ябълка, поддържайки повърхността на лещата влажна през целия период на употреба.

5 пъти по-висока кислородопропускливост

Цветните лещи Air Optix са произведени от силиконов хидрогел Loftraficon B. Този материал осигурява 6 пъти по-добър пренос на кислород от конвенционалните хидрогелни лещи. Благодарение на това, роговицата диша, а очите не се зачервяват и възпаляват. За да може лещата да се центрира правилно и да приляга добре към очната ябълка, задната й страна е с асферична повърхност.

Месечните сини лещи Air Optix Blue комбинират висококачествен материал - силиконов хидрогел, асферична вътрешна повърхност и нови технологии SmartShield, HydraGlyde. Благодарение на своите уникални характеристики те не изискват сложни грижи. За тяхното съхранение и почистване можете да използвате многофункционалните разтвори на Alcon.

Air Optix plus HydraGlyde са силикон-хидрогелни сини контактни лещи, които поради високата си кислородна пропускливост (138 Dk/t) принадлежат към категорията "дишащи". Предназначени са за ежедневно носене в продължение на 30 дни. Имат висока омокряемост на повърхността и са устойчиви на отлагания.

Кое прави Air Optix® Colors различни от други продукти?

Характеристиките на Air Optix plus HydraGlyde и Air Optix Aqua са приблизително еднакви. Всички подобрения засягат технологията на производство и актуализирането на формулата на материалите, от които се произвеждат тези сини лещи за очи без диоптър. Сега Air Optix plus Hydraglide се произвежда с помощта на две технологии едновременно, а именно технологията SmartShield, която вече се използва в контактните лещи Air Optix Aqua, и новата технология HydraGlyde.

Технология SmartShield позволява да се произведат контактни лещи с максимално гладка повърхност. Благодарение на гладкостта на лещата по повърхността ѝ практически не се натрупват различни замърсявания и се постига отличен комфорт през целия период на носене. Технологията SmartShield създава ултра-тънък защитен слой, който помага да се осигури отлична цялостна устойчивост на отлагания по цялата леща.

За да закупите сини лещи без диоптър не ви е необходима рецепта от офталмолог. Въпреки това, ние препоръчваме консултация със специалист преди покупка и използване на какъвто и да е тип продукти за контактна корекция. Поръчката на лещи без диоптър става с маркиране на опция „Plano” от падащото меню.

Спецификация на контактни лещи Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® Colors - Синьо (Blue) - 2 лещи контактни лещи