Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Optima FW (1 леща)

тримесечни контактни лещи

Optima FW (1 леща) тримесечни контактни лещи
Optima FW (1 леща) тримесечни контактни лещи
Optima FW (1 леща) тримесечни контактни лещи
Optima FW (1 леща) тримесечни контактни лещи
Optima FW (1 леща)

тримесечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 785810890408
12,45 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Optima FW (1 леща)

Optima FW са тримесечни контактни лещи за корекция на късогледство на американската фирма Bausch + Lomb . Те са хидрогелни лещи със сравнително ниско водно съдържание. Благодарение на това почти не губят вода и остават комфортни през целия ден.

Optima FW са изключително изгодно решение за хора, които търсят икономични лещи на ниска цена.

Тримесечни лещи Оптима са предназначени за дневно носене и сваляне преди сън. Те са едни от най-тънките контактни лещи на пазара с дебелина в центъра едва 0.035 мм.

Въпреки качествата на тримесечни лещи Optima FW очните специалисти препоръчват на пациентите да се насочват към лещи с по-кратък период на подмяна като едномесечни или еднодневни, които са по-щадящи по отношение на хигиената и понижават риска от нежелани реакции.

Optimа FW са тримесечни хидрогелни контактни лещи на американския производител Bausch+Lomb. Ултра тънкият им дизайн и мекият хидрогел Polymacon помагат да се осигури оптимален комфорт при продължително носене на контактни лещи. Материалът е устойчив на липидни и протеинови отлагания, осигуряващ ясно зрение дори в края на деня.

Бюджетно решение с дълъг период на употреба

3-месечните контактни лещи Optima FW са един от най-известните продукти на марката Bausch+Lomb, който продължава да бъде търсен от хората с късогледство повече от 20 години. Ултратънките лещи са изработени от висококачествен материал (polymacon A), така че дори при продължително носене, потребителите не изпитват никакъв дискомфорт.

Polymacon е уникална разработка на американската компания. Този пластичен полимер е леко податлив на протеиново и липидно замърсяване и също така практически не изсъхва поради ниското водно съдържание (38%).

Предимствата на контактните лещи Optima FW са:

  • Поради минималната им дебелина лещите практически не се усещат върху очите.Ръбовете на коничната форма намаляват взаимодействието с окото;
  • Optima FW са наистина удобни за ползвателя;
  • Дългият (3 месеца) срок на употреба позволява на потребителите да спестят средства за покупката на нов чифт на всеки няколко седмици, както е при седмичните и едномесечните продукти;
  • Достъпна цена - Optima FW принадлежи към най-бюджетния клас продукти на марката Bausch & Lomb.

Лещите Optima FW имат водно съдържание 38,6% и сферичен дизайн. Те са произведени по технологията на "обратен процес III" - центробежно отливане, което съчетава предимствата на лята предна повърхност и изтънена задна повърхност.

Контактните лещи Optima са много лесни за използване, стига да изберете добър разтвор за съхранение и почистване. Освен това са лесни за поставяне, защото са идеално овлажнени. В допълнение, производителят е предоставил специални оцветени области на всяка леща - те са необходими, за да можете да ги поставите правилно. Оцветяването е много удобно, защото веднага ще видите лещите в контейнера и никога няма да ги сложите от обратната страна.

Спецификация на контактни лещи Optima FW (1 леща)
Материал
Вид Хидрогел
Име Polymacon
Водно съдържание (%) 38
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 24
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.7
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.035
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 3 месеца
Мнения на клиенти за контактни лещи Optima FW (1 леща)

Напишете отзив

Сходни на Optima FW (1 леща) контактни лещи