Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision MultiFocal

мултифокални контактни лещи

PureVision MultiFocal мултифокални контактни лещи
PureVision MultiFocal мултифокални контактни лещи
PureVision MultiFocal мултифокални контактни лещи
PureVision MultiFocal мултифокални контактни лещи

Разпродадено

Описание на контактни лещи PureVision MultiFocal

PureVision MultiFocal са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на пресбиопия, които осигуряват плавна промяна на диоптричната сила на лещите в цялата оптична зона без резки граници между близки и далечни разстояния.

ВНИМАНИЕ: За да носите мултифокални лещи, се нуждаете от професионално напасване от специалист контактолог. Не поръчвайте директно според рецептата си за очила, защото няма да постигнете оптимално зрение.

При нужда се свържете с нас на телефона за контакт или ни пишете.

Мултифокалните контактни лещи PureVision MultiFocal на Bausch & Lomb са предназначени за пациенти, които се нуждаят от корекция на зрението при пресбиопия. Те ще ви позволят да виждате еднакво добре на близко и далечно разстояние. Изработени от силикон-хидрогел, лещите на този производител осигуряват необходимата на очите влажност, а по този начин и максимален комфорт при продължително носене.

Същевременно заоблените ръбове на лещата намаляват триенето между клепача и очната ябълка, в резултат на което очите не се уморяват от натоварването през целия ден. Не се притеснявайте, развитието на пресбиопия няма да ви принуди да спрете да носите контактни лещи или да включите очила за четене в ежедневния си режим.

Уникални характеристики

Лещите PureVision бяха пуснати за първи път от компанията Bausch & Lomb преди много години като първият модел контактна оптика от силикон-хидрогелов материал. Днес те са изключително популярни и предпочитани от потребителите, което потвърждава отличното им качество, удобство и надеждност.

Сред уникалните характеристики на мултифокалните лещи Pure Vision, можем да посочим:

  • Технология All-Distance Optics™: два типа добавки (ADD) и плавен преход между зоните, които осигуряват отлично качество на зрението на всяко разстояние;
  • Асферична предна повърхност: елиминира сферичните аберации, ореолите и отблясъците и осигурява възможно най-доброто зрение, независимо от фокусното разстояние;
  • Висока кислородна пропускливост: Естественото ниво на достъп на кислород до роговицата позволява поддържане на очното здраве през целия период на носене на лещите;
  • Performa™ Plasma Surface Technology: Безупречна гладкост на повърхността на лещата, отлична омокряемост и устойчивост на натрупване на липиди и протеини осигуряват дълготраен комфорт;
  • Заоблен ръб на лещата: плавният преход от лещата към конюнктивата и взаимодействието ѝ с клепача гарантира комфортно носене за всички пациенти през целия ден.

PureVision MultiFocal са дишащи контктни лещи, които пропускат голямо количество кислород (в сравнение с моделите от хидрогел). Тяхната газпропускливост е 110 единици, осигуряваща надеждна защита срещу хипоксия на роговицата, зачервяване и дискомфорт в очите. Очите получават необходимото хранене, дори ако потребителят носи лещите дълго време, без да ги сваля.

Спецификация на контактни лещи PureVision MultiFocal
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 101
Модул (MPa) 1.10
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.09
Оптична Зона (мм) при @-3.00 8.0
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи PureVision MultiFocal

Напишете отзив

Сходни на PureVision MultiFocal контактни лещи