Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък)

Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (30 + 5 броя)

Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (30 + 5 броя)
Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (30 + 5 броя)
Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (30 + 5 броя)
Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък) Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (30 + 5 броя)
Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък)

Еднодневни контактни лещи с Воден Градиент (30 + 5 броя)

  • Доставка: 10 раб. дни
  • UPC: 630175507808
78,79 лв.
Промо: Вземи 4 опаковки за 76,99 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък)

Dailies Total1® Multifocal са еднодневни контактни лещи за корекция на пресбиопия, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon и произведени с технологията Lightstream® - уникална автоматизирана система за производство на контактни лещи.

Dailies Total1® Multifocal са своеобразна революция в контактните лещи с технологиите Water Gradient® и SmarTears®. Те съдържат силикон-хидрогелно ядро с много висока кислородна пропускливост и тънък 6 микрона повърхностен гел с много високо водно съдържание като по този начин съчетават в себе си едновременно положителните качества на силикон-хидрогелните и хидрогелните материали.

Water Gradient® e уникална технология, чрез която контактните лещи Dailies Total1® Multifocal увеличават водното си съдържание от 33% в ядрото до над 80% на повърхността и до почти 100% на самата повърхност. Така Dailies Total1® Multifocal комбинира най-високата кислородна пропускливост сред всички еднодневни лещи с изключителен комфорт.

Чрез технологията SmarTears®, Dailies Total1® Multifocal успяват да забавят изпарението на сълзите чрез освобождаване в слъзния филм на Phosphatidilcholine - съставка, съдържаща се в естествените сълзи.

Ако имате чувствителни очи или търсите неповторим комфорт с еднодневни контактни лещи, пробвайте Dailies Total1® Multifocal.

ВНИМАНИЕ: За да носите мултифокални лещи, се нуждаете от професионално напасване от специалист контактолог. Не поръчвайте директно според рецептата си за очила, защото няма да постигнете оптимално зрение.

При нужда се свържете с нас на телефона за контакт или ни пишете.

Оптичен дизайн Precision Profile

Dailies Total1® Multifocal са специално разработени за корекция на пресбиопия. Носейки ги, ще можете да прочетете дори най-дребния текст върху мобилно устройство или продукт, като същевременно ще виждате кристално ясно на различни разстояния, благодарение на три режима на адидация.

Тези уникални по рода си контактни лещи са удобно за използване, еднодневно средство за корекция не само на свързано с възрастта далекогледство и хиперметропия, но и на късогледство до -10D. Dailies Total 1 Multifocal са изработени са по технология SmarTears, осигуряваща възстановяване на слъзния филм посредством Phosphatidilcholine - вещество, съдържащо се в естествените сълзи.

Дори при повишена чувствителност на роговицата, синдром на сухото око, склонност към алергии, постоянна работа на компютър или в климатизирани помещения, лещите няма да предизвикат дразнене и умора на очите.

Основните предимства на тези лещи включват:

  • Еднодневен график на смяна, който е нетипичен за мултифокални контактни лещи;
  • Висока газпропускливост — до 156 Dk/t;
  • Превъзходни оптични свойства;
  • Биологично съвместима повърхност.В горния слой на MCL няма силикон, така че не предизвикват дразнене и други алергични реакции.Това прави DailiesTotal 1 най-добрият вариант за хора с повишена чувствителност на очите;
  • Удобни и приятни за носене.Можете да носите лещите до 16 часа на ден – поради повишеното съдържание на влага те не се усещат върху очите и не създават усещане за дискомфорт;
  • Защитен потенциал.При спазване на правилата за използване на лещи, максималната безопасност за вашите очи е гарантирана.Ежедневната подмяна на лещите е ключът към надеждна защита срещу редица инфекциозни заболявания: кератит, конюнктивит, язви и ерозия на роговицата.

Dailies Total 1 Multifocal са уникални по своята структура и характеристики: преди Alkon никоя друга компания не успя да постигне толкова високи нива на хидратация. След като решите да закупите еднодневни лещи от Alcon, вие ще получите висококачествена оптика, която гарантира здравето на очите на изгодна цена.

Спецификация на контактни лещи Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък)
Материал
Вид Воден Градиент
Име Delefilcon A
Водно съдържание (%) 33%-86%
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 156
УВ Филтър Не
Метод на производство Lightstream
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.5
Диаметър (мм) 14.1
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.09
Асферична повърхност Не
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 ден
Мнения на клиенти за контактни лещи Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък)

Напишете отзив

Сходни на Dailies Total1® Multifocal (30 лещи + 5 лещи подарък) контактни лещи