Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък)

Еднодневни мултифокални лещи (30 + 5 броя)

Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък) Еднодневни мултифокални лещи (30 + 5 броя)
Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък) Еднодневни мултифокални лещи (30 + 5 броя)
Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък) Еднодневни мултифокални лещи (30 + 5 броя)
Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък) Еднодневни мултифокални лещи (30 + 5 броя)
Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък)

Еднодневни мултифокални лещи (30 + 5 броя)

  • Доставка: 10 раб. дни
  • Артикул: 26
59,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък)

Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal са еднодневни PVA контактни лещи за корекция на пресбиопия, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon и произведени чрез уникалната Lightstream® технология.

Всеки човек около 45 - 48 годишна възраст (понякога малко по-рано или малко по-късно) се сблъсква със състояние, наречено "пресбиопия". Често се нарича още "старческо далекогледство".

Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal осигуряват ясно зрение на близка, средна и далечна дистанция и плавен преход между дистанциите. Това означава, че получавате еднакво добро зрение, докато гледате дисплея на смартфона си, работите на компютър или шофирате. Технологията Precision Profile® осигурява плавен и неусетен преход между всички дистанции.

Благодарение на Blink Activated Moisture technology (Технология за освобождаване на овлажняващи агенти с всяко мигане) Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal освобождават в слъзния филм овлажняващи агенти, които се използват при производството на изкуствени сълзи. Така те стабилизират слъзния филм и предоставят забележителен комфорт дори при по-напреднала възраст, когато качеството на сълзите вече не е оптимално.

Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal са предназначени за еднократна употреба, без преспиване. За тях не ви е нужен разтвор. Просто ги изхвърлете след употреба.

ВНИМАНИЕ: За да носите мултифокални лещи, се нуждаете от професионално напасване от специалист контактолог. Не поръчвайте директно според рецептата си за очила, защото няма да постигнете оптимално зрение.

При нужда се свържете с нас на телефона за контакт или ни пишете.

C еднодневните лещи Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal ще си осигурите ясно зрение и комфорт през целия ден! Мултифокалната леща Dailies Aqua Comfort Plus е базирана на иновативен трикомпонентен овлажняващ комплекс, така че през целия ден ще се наслаждавате на отлично зрение и изключителен комфорт. Предлагаме опаковка от 30 броя лещи на много изгодна цена.

Precision Profile® дизайн

Precision Profile е дизайн, създаден специално за хора с пресбиопия. Той ви позволява да виждате ясно детайли на близко разстояние, без да се нарушава качеството на зрението при наблюдение на далечни обекти. Лещите осигуряват плавен преход между различни фокусни зони, като същевременно поддържат периферното зрение – нещо, което бифокалните очила не могат да постигнат.

Дизайнът съчетава биасферична повърхност, адаптивен минус профил на оптичната сила и „ център-близо” профил. Той също така позволява оптичните сили да се слеят в лещата и да работят с естествената функция на очите. Precision Profile Design е разработен специално за специфични мултифокални контактни лещи от Alcon: AIR OPTIX® AQUA Multifocal, DAILIES® AquaComfort Plus Multifocal и DAILIES TOTAL1® Multifocal.

Защо да изберете Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal?

Dailies AquaComfort Plus Multifocal са меки контактни лещи за еднократна употреба, които са специално разработени да се справят с пресбиопията – свързано с възрастта състояние на очите, което кара близките обекти да изглеждат замъглени. Тези контактни лещи могат да се носят в продължение на 14-16 часа, след което трябва да бъдат изхвърлени и заменени с нов чифт на следващия ден.

Това е единствената марка, която предлага технологията Blink-Activated Moisture. Тя овлажнява лещите при всяко мигане, осигурявайки освежаващ комфорт от момента, в който ги поставите, до момента, в който ги изхвърлите в края на деня. Dailies AquaComfort Plus Multifocal са изключително удобни, защото са направени от PVA хидрогелен материал nelfilcon A.

Този материал има високо влагосъдържание (69%) и същевременно позволява достатъчно количество кислород да преминава през лещата. По този начин помага за поддържане на очите здрави, влажни и защитени през целия ден.

 

Спецификация на Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък)
Материал
Вид PVA
Име Nelfilcon A
Водно съдържание (%) 69
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 26
УВ Филтър Не
Метод на производство Lightstream®
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.7
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.10
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 ден
Мнения на клиенти за Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък)

Напишете отзив

Сходни на Dailies® AquaComfortPlus® MultiFocal (30 лещи + 5 лещи подарък) продукти