Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща)

мултифокални контактни лещи

Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща) мултифокални контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща) мултифокални контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща) мултифокални контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща) мултифокални контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща)

мултифокални контактни лещи

  • Доставка: 20 раб. дни
  • Артикул: 6
  • UPC: 846566707393
23,59 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща)

Air Optix® HydraGlyde® Multifocal са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на пресбиопия. Те осигуряват едновременно ясно зрение на близка, средна и далечна дистанция и плавен преход между дистанциите. Това означава, че получавате еднакво добро зрение докато гледате дисплея на смартфона си, работите на компютър или шофирате. Благодарение на високата си кислородна пропускливост Air Optix® HydraGlyde® Multifocal са сертифицирани и за преспиване до 6 последователни денонощия, след които е нужна една нощ без лещи. Имат почти незабележим светло син оттенък за лесно поставяне.

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодарeние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са устойчиви дори на грим и козметика.

Precision Profile Design осигурява плавен и неусетен преход на зрението от близка през средна до далечна дистанция.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

ВНИМАНИЕ: За да носите мултифокални лещи, се нуждаете от професионално напасване от специалист контактолог. Не поръчвайте директно според рецептата си за очила, защото няма да постигнете оптимално зрение.

При нужда се свържете с нас на телефона за контакт или ни пишете.

Универсалните мултифокални лещи Air Optix® HydraGlyde® Multifocal бяха създадени с идеята да заменят лещите Air Optix Aqua MultiFocal и са чудесна алтернатива на очилата. Тези продукти, подобно на мултифокалните лещи за очила, имат няколко функционални зони, които могат да променят оптичната сила и по този начин да осигурят най-високо ниво на острота на зрението.

Характеристики на лещите Air Optix MultiFocal

С контактните лещи Air Optix за пресбиопия човек може да вижда на близо и далеч. Тези мултифокални контактни лещи са произведени от екологично чист, хипоалергенен силикон хидрогел материал Lotrafilcon B. Благодарение на уникалните характеристики на материала, Air Optix HydraGlyde Multifocal осигуряват висока кислородна пропускливост.

Важно предимство на тези лещи е безапелационният комфорт при носене, което се обяснява със степента на хидратация на материала. Асферичните мултифокални контактни лещи Air Optics осигуряват отличен ефект на яснота на зрителното възприятие на различни разстояния, благодарение на постепенната промяна на оптичната сила в различните зони на лещите.

Precision Profile® дизайн

Precision Profile е иновативен дизайн на мултифокалната леща, разработен от Alcon, с възможност за плавен преход между различни оптични зони. Лесно ще можете да местите погледа си между близки разстояния (телефон, книга), средни (работа на компютър, далечния ъгъл на масата) и далечни разстояния без никакво изкривяване, дори докато шофирате.

Мултифокалните лещи за пресбиопия Air Optix® HydraGlyde®  са със специален дизайн, осигуряващ три прогресивни зони на фокусиране:

  • Централна зона за близък план - позволява да виждате ясно от близък план, да четете;
  • Преходна зона - позволява ви да променяте фокуса между близки и далечни обекти и да виждате обекти на средни разстояния;
  • Периферна зона - позволява да виждате ясно обекти на далечно разстояние.

В допълнение SmartShield е патентована технология за плазмена обработка на повърхността, разработена от Alcon и внедрена във фамилията продукти Air Optix. Технологията SmartShield осигурява ултратънък защитен слой, който помага за задържане на влагата върху лещите и предотвратява отлаганията, като по този начин помага да се поддържат ключовите свойства на дишащия материал.

Спецификация на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен / С преспиване до 6 денонощия
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща)

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (1 леща) контактни лещи