Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (3 лещи)

мултифокални контактни лещи

Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (3 лещи) мултифокални контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (3 лещи)

мултифокални контактни лещи

  • Доставка: 10 раб. дни
  • UPC: 846566707393
58,59 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (3 лещи)

Air Optix® HydraGlyde® Multifocal са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на пресбиопия. Те осигуряват едновременно ясно зрение на близка, средна и далечна дистанция и плавен преход между дистанциите. Това означава, че получавате еднакво добро зрение докато гледате дисплея на смартфона си, работите на компютър или шофирате. Благодарение на високата си кислородна пропускливост Air Optix® HydraGlyde® Multifocal са сертифицирани и за преспиване до 6 последователни денонощия, след които е нужна една нощ без лещи. Имат почти незабележим светло син оттенък за лесно поставяне.

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодарение на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са устойчиви дори на грим и козметика.

Precision Profile Design осигурява плавен и неусетен преход на зрението от близка през средна до далечна дистанция.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

ВНИМАНИЕ: За да носите мултифокални лещи, се нуждаете от професионално напасване от специалист контактолог. Не поръчвайте директно според рецептата си за очила, защото няма да постигнете оптимално зрение.

При нужда се свържете с нас на телефона за контакт или ни пишете.

Лещите Air Optix® HydraGlyde® Multifocal се предлагат в опаковка от 3 броя – удобна и финансово изгодна опция за онези от вас, които търсят по-практичен начин за покупка на висококачествени контактни лещи. Лидерът в производството на оптични продукти Alcon създаде тази серия за хората, които страдат от пресбиопия.

Какво представляват мултифокалните лещи?

Мултифокалните лещи са разработени за корекция на пресбиопия. Това нарушение на зрението се появява с възрастта, поради което често бива наричано възрастово далекогледство. Характерно за мултифокалната леща е наличието на множество оптични зони, всяка от които осигурява ясна видимост на определено разстояние.

За разлика от бифокалните очила, лещите осигуряват плавен преход при фокусиране на близко, средно и далечно разстояние. Те максимално доближават зрението до идеалното човешко зрение, като същевременно предлагат максимален комфорт. Благодарение на иновативните технологии, използвани при производството, Air Optix® HydraGlyde® остават добре овлажнени и приятни за окото през целия ден.

Висока кислородна пропускливост и отлична хидратация

Alcon успя да елиминира двата най-често срещани проблема при продължително носене на контактни лещи – кислородния глад за роговицата и сухотата в очите. Лещите са изработени от силикон-хидрогел полимер с кислородна пропускливост от 138 единици. По този начин те осигуряват свободна циркулация на кислород и предотвратяват хипоксия на роговицата.

Контактните лещи Air Optix Multifocal са произведени по специална технологията за овлажняване HydraGlyde. Благодарение на нея материалът привлича и задържа вода, оставяйки повърхността на лещите влажна през целия ден. Дори след дълги часове непрекъснато носене, очите са надеждно защитени от сухота и дразнене.

Уникалната плазмена повърхност на лещите осигурява висока устойчивост на замърсяване. Органичните липидни и протеинови отлагания не могат да се наслоят на повърхността на лещата дори при продължително носене. Така се осигурява не само желания комфорт, но и кристално ясно зрение.

Лещите са предназначени за използване в продължение на 30 дни, след което трябва да бъдат подменени с нов чифт.

Спецификация на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (3 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен / С преспиване до 6 денонощия
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (3 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® Multifocal (3 лещи) контактни лещи