Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Proclear®

месечни контактни лещи

Proclear® месечни контактни лещи
Proclear® месечни контактни лещи
Proclear® месечни контактни лещи
Proclear® месечни контактни лещи
Proclear® месечни контактни лещи
Proclear® месечни контактни лещи
Proclear® месечни контактни лещи
Proclear® месечни контактни лещи
Proclear®

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • Артикул: 42
  • UPC: 70748234708
10,74 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Proclear®

Proclear на COOPER VISION е от семейство контактни лещи, за които FDA (Агенция за храни и лекарства на САЩ) разрешава на опаковката да има надпис: „Осигуряват повишен комфорт на потребители, изпитващи лек дискомфорт или симптоми, свързани със сухота в очите при носене на контактни лещи”.

Това се дължи на иновативния биосъвместим материал и технологията, по която той е обработен. Резултатът е висока влажност и устойчивост на дехидратация благодарение на молекули, подобни на тези в човешката клетъчна мембрана, които привличат и задържат водата около себе си. С това Proclear гарантират наистина превъзходен комфорт и влага през целият период на носене.

Proclear са едномесечни, с дневна употреба. Възможността за протеинови отлагания по тях е сведена до минимум.

Биосъвместими материали в структурата на лещата

Месечните контактни лещи Proclear са идеални за хора, които изпитват дискомфорт, причинен от симптомите на синдрома на сухото око. Разработени от Cooper Vision, тези лещи предлагат максимално ниво на комфорт през целия 30-дневен период на употреба. Основните характеристики на лещите Proclear са:

  • Високо ниво на кислородна пропускливост;
  • Нисък праг на дехидратация;
  • Отлично взаимодействие с деликатните тъкани на окото поради въвеждането на биосъвместими материали в структурата на лещата.

В допълнение, идеално равномерната и гладка повърхност е изключително устойчива на липидни отлагания и други вредни вещества, които се отлагат върху лещите по време на носене. По този начин лещите Проклиър са безопасни за очите и непретенциозни по отношение на поддръжката.

Произведени по специална технология

Лещите Proclear на Cooper Vision са произведени по специална, нова технология, използваща Hioxifilcon. Това е материал, който е идентичен с естествения компонент в клетките на роговицата на човешкото око. Благодарение на този материал се осигуряват най-високо ниво на хидратация и кислородна пропускливост.

При тези лещи са изключени усещането за сухота в очите, раздразненията и появата на различни отлагания по повърхността на лещата. Уникалната обработка на повърхността прави поставянето и свалянето на лещите по-лесно и удобно. Формата на лещата е сферична, а дебелината им в центъра: 0.065мм. Влагосъдържанието е 62%.

Средства за почистване и съхранение, които трябва да си осигурите

Носенето на месечни контактни лещи Proclear ще коригира ефективно различни зрителни дефекти – миопия и хиперметропия. Дори в условия на слаба осветеност и на далечни разстояния зрението ви ще бъде с желаната яснота и острота. Благодарение на високото съдържание на влага в структурата на лещата, очите ви ще се радват на нужния комфорт.

Важно е да се отбележи, че тези леща принадлежат към типа продукти с повишено водно съдържание, поради което изискват подходяща грижа - използване на специален разтвор и лубрикант. Производителят препоръчва пероксидни и химически методи за дезинфекция. От нашия магазин можете да се снабдите с подходящи разтвори и почистващи продукти.

Спецификация на контактни лещи Proclear®
Материал
Вид Хидрогел
Име Omafilcon B
Водно съдържание (%) 62
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 27
Модул (MPa) -
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.065
Оптична Зона (мм) при @-3.00 9.0
Асферична повърхност Не
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Proclear®

Напишете отзив

Сходни на Proclear® контактни лещи