Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Bausch + Lomb Ultra (1 леща)

месечни контактни лещи

Bausch + Lomb Ultra (1 леща) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (1 леща) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (1 леща) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (1 леща) месечни контактни лещи
Bausch + Lomb Ultra (1 леща)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 785810890408
14,90 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (1 леща)

Bausch + Lomb Ultra са нова разработка силикон-хидрогелни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на американската фирма Bausch + Lomb. Произведени са с технология MoistureSeal и са предназначени за дневно носене с период на подмяна един месец. Едномесечните контактни лещи ULTRA осигуряват ясно зрение и дълготраен комфорт през целия ден.

Bausch + Lomb Ultra имат висока кислородна преносимост и относително високо водно съдържание.

Специално за пациенти, чиито очи са редовно изложени на големи натоварвания при активна работа с компютър, американският производител Bausch + Lomb създаде месечните контактни лещи ULTRA. Те са създадени по специална технология MoistureSeal, която осигурява високо съдържание на влага, задържайки я на повърхността на лещата през целия период на използване.

Предимства на месечните лещи Ultra

Лещите Ultra на Bausch + Lomb са разработени специално за потребители, страдащи от сухота, зачервяване и умора в очите при продължителна работа с компютър и други електронни устройства. Високата им газпропускливост осигурява необходимото количество кислород за правилно функциониране на роговицата.

Освен това, лещите имат асферичен дизайн, който допринася за предаване на изображението с най-висока разделителна способност дори при слаба или изкуствена светлина. Серията Bausch + Lomb ULTRA е с широк диоптричен диапазон и е подходяща за потребители с лека, средна и висока степен на рефракционни патологии - късогледство и далекогледство.

Патентована технология MoistureSeal®

Технологията MoistureSeal® е истински пробив в производството на месечни контактни лещи. Тя осигурява влага и кислород за очите през целия ден. Това е особено важно за офис служители, които често страдат от синдром на сухото око и дискомфорт вечер. Устойчивостта на отлагания ви позволява да носите лещите по-дълго, наслаждавайки се на яснота на изображението и комфорт през целия период на употреба.

Благодарение на ултратънкия и еластичен силикон-хидрогел Samfilcon A, тези меки контактни лещи са подходящи за начинаещи, тъй като не изискват период на адаптация. След поставяне лещата не предизвиква усещане за чуждо тяло в окото, което е много важно в периода на привикване към този метод за корекция на зрението.

Уникалната технология на производство ограничава образуването на липидни и протеинови депозити на повърхността на лещата. Благодарение на това, лещите запазват остротата на изображението по-дълго и се замърсяват по-малко. 46% влагосъдържание в лещата поддържа оптимална хидратация и максимален комфорт дори в края на работния ден.

Спецификация на контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (1 леща)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Samfilcon A
Водно съдържание (%) 46
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 163
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.5
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 последователни денонощия
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Bausch + Lomb Ultra (1 леща)

Напишете отзив

Сходни на Bausch + Lomb Ultra (1 леща) контактни лещи