Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи)

месечни контактни лещи

Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
95,50 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи)

Air Optix® Night & Day® Aqua са контактните лещи с най-висока кислородна пропускливост от всички меки и твърди контактни лещи. Те са меки едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи на световния лидер в офталмологията - Alcon и са предназначени за корекция на късогледство и далекогледство.

Благодарение на изключително високия приток на кислород до роговицата, който осигуряват Air Optix® Night & Day® Aqua са сертифицирани от FDA (Агенция за храните и лекарствата - САЩ) за терапевтични контактни лещи и дори се използват като "превръзка" за роговицата след наранявания или хирургични интервенции. Също така са сертифицирани за продължително носене с преспиване до 30 последователни денонощия. ВАЖНО - винаги се консултирайте с офталмолог ако изберете да преспивате с контактни лещи.

Като част от фамилията Air Optix®, тези контактни лещи са произведени с патентованата от Alcon технология SmartShield®. Тази технология създава постоянен, тънък плазмен защитен слой на повърхността на лещите. Той минимизира липидните отлагания и ги поддържа чисти и комфортни през целия ден, от първия до тридесетия ден. Благодарение на SmartShield®, Air Optix® Night & Day® Aqua са устойчиви и към влиянието на грима и козметиката.

Air Optix® Night & Day® Aqua на Alcon са вероятно най-продаваният продукт на марката в световен мащаб. При нас можете да закупите 6 броя от тази марка лещи на много по-изгодна цена. Лещите от тази серия са специално създадени за хора с чувствителни очи, водещи активен начин на живот.Повърхността им е устойчива на протеинови и липидни отлагания, а кислородната им пропускливост е най-висока от тази на всички контактни лещи на пазара.

Офталмолозите препоръчват този продукт на начинаещи, защото не изисква адаптация!

Най-високата кислородна пропускливост

Контактните лещи Air Optix Night & Day® Aqua са продуктът с най-висока кислородна пропускливост – 175 DK/t. Този показател означава, че към роговицата на окото постъпва достатъчно кислород, необходим за нейното пълноценно хранене дори по време на сън. Както подсказва самото наименование, това са лещи, с които може да се спи.

Именно от такова решение за корекция на зрението се нуждаят хората, водещи динамичен начин на живот. Тези лещи също така са одобрени от FDA за продължителна употреба като терапевтична леща за превръзка на роговицата след нараняване или хирургични интервенции

С разрешение на лекуващия ви офталмолог, можете да носите лещите в продължение на до 30 дни без да ги сваляте. Високата кислородна пропускливост на продукта го позволява, но тъй като всеки пациент е различен, към подобен режим на носене може да се пристъпи само ако са налице индикации, че той не би застрашил здравето на очите.

Интелигентна защита на повърхността на лещата

Ясното зрение и максимален комфорт при продължително носене на лещите Air Optix се дължат на уникалната технология Smart Shield, патентована от Алкон. Тя осигурява интелигентна защита на повърхността на лещата срещу замъсявания и отлагане на липиди и протеини, които са част от състава на човешката сълза.

Качеството на зрението при носене на контактни лещи се влияе от редица фактори. Един от тях е образуването на отлагания по повърхността на лещата. Най-често срещаните замърсители са: протеинови и липидни депозити, остатъци от козметични продукти като кремове за ръце, грим за очи и препарати за премахване на грим.

Спецификация на контактни лещи Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon А
Водно съдържание (%) 24
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 175
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 13.8
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен или Непрекъснато носене до 30 денонощия
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Да
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® Night & Day® Aqua (6 лещи) контактни лещи