Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи)

месечни контактни лещи

Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
53,20 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи)

Air Optix® Night & Day® Aqua са контактните лещи с най-висока кислородна пропускливост от всички меки и твърди контактни лещи. Те са меки едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи на световния лидер в офталмологията - Alcon и са предназначени за корекция на късогледство и далекогледство.

Благодарение на изключително високия приток на кислород до роговицата, който осигуряват Air Optix® Night & Day® Aqua са сертифицирани от FDA (Агенция за храните и лекарствата - САЩ) за терапевтични контактни лещи и дори се използват като "превръзка" за роговицата след наранявания или хирургични интервенции. Също така са сертифицирани за продължително носене с преспиване до 30 последователни денонощия. ВАЖНО - винаги се консултирайте с офталмолог ако изберете да преспивате с контактни лещи.

Като част от фамилията Air Optix®, тези контактни лещи са произведени с патентованата от Alcon технология SmartShield®. Тази технология създава постоянен, тънък плазмен защитен слой на повърхността на лещите. Той минимизира липидните отлагания и ги поддържа чисти и комфортни през целия ден, от първия до тридесетия ден. Благодарение на SmartShield®, Air Optix® Night & Day® Aqua са устойчиви и към влиянието на грима и козметиката.

При нас можете да закупите контактни лещи Air Optix® Night & Day® Aqua в опаковка от 3 броя. Това е по-удобната и изгодна опция, към която се насочват по-голямата част от купувачите. Ако вече използвате въпросната серия, то вие сте напълно наясно с нейните уникални свойства и предимства. За тези, които тепърва започват да носят меки контактни лещи, ще бъде полезно да разберат защо да изберат именно този продукт.

Разработени специално за хора, водещи динамичен начин на живот

Лещите са най-удобното средство за корекция на зрението, което обаче изисква следване на специален режим на носене и поддръжка, посочен от производителя за всеки отделен продукт. Това, с което лещите Air Optix Night & Day се отличават, е възможността да се носят в продължение на 30 дни, без да се свалят.

Американската компания Alcon разработи тази серия като решение за хората, водещи динамичен начин на живот. Контактните лещи Air Optix нощ и ден имат най-високата кислородна пропускливост – 175 DK/t. Този параметър показва, че окото получава достатъчно кислород, нужен за оптимално хранене на роговицата дори по време на сън.

Контактните лещи AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA са перфектни за хората, които пътуват често и не винаги имат възможност да носят със себе си контейнер и разтвор за съхранение. Възможността да се спи с контактните лещи се доближава максимално до начина на живот при идеално зрение.

Сертифицирани са за употреба като терапевтични лещи – очна превръзка след операции или наранявания на роговицата!

Високо съдържание на влага

Влагата е друг изключително важен параметър на лещите, от който зависи както здравето на очите, така и комфорта по време на носене. Водното съдържание в Еър Оптикс нощ и ден е 24%, благодарение на което Night and Day не губят влага дори при продължително носене. За голяма част от пациентите, използващи контактни лещи, сухотата в очите при продължително носене на лещи е сериозен проблем, който Алкон успешно решава.

Американската компания Alcon използва и друга своя патентована технология при производството на тези меки силикон-хидрогелни лещи – Smart Shield. Контактните лещи притежават плазмена повърхност, която предотвратява натрупването на липидни и протеинови отлагания. По този начин се гарантира ясно зрение и комфорт през целия период на носене на лещите, дори ако се спи с тях.

Спецификация на контактни лещи Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon А
Водно съдържание (%) 24
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 175
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 13.8
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен или Непрекъснато носене до 30 денонощия
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Да
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® Night & Day® Aqua (3 лещи) контактни лещи