Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи)

месечни контактни лещи

Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи) месечни контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи)

месечни контактни лещи

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
32,67 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи)

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодарение на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Месечните силикон-хидрогелни контактни лещи AIR OPTIX HydraGlyde са един от революционните продукти в областта на контактологията . За първи път контактната оптика комбинира две уникални разработки наведнъж. Това са технологията за защита на повърхността на лещата, наречена SmartShield и овлажняващата матрица HydraGlyde. Можете да закупите опаковка от 3 броя на най-изгодна цена.

Уникални характеристики

При производството на лещите AIR OPTIX HydraGlyde специалистите на Alcon, една от водещите компании в производството на офталмологични продукти, използваха материала Lotrafilcon B (Lotrafilcon B). Неговите свойства ви позволяват да носите лещите без да ги сваляте максимум до 6 денонощия, но само след разрешение от лекуващия ви офталмолог.

AIR OPTIX Hydra Glyde са двойно асферични контактни лещи, което означава, че осигуряват ясно зрение без аберации, дори в периферията на оптичната си зона и прилягат удобно върхуроговицата

Високите нива на кислородна пропускливост и влага на повърхността на лещите, правят Air Optix предпочитани от милиони потребители по света. Тези лещи отлично решение за хора, които прекарват голяма част от времето си пред компютърния екран, както и за пациенти, страдащи от сухи и чувствителни очи.

AIR OPTIX HydraGlyde Technologies

HydraGlyde е уникална патентована технология, която вече се използва от производителя в производството на премиум мултифункционалния разтвор Opti-Free PureMoist. Хидрофилната матрица осигурява на силикон-хидрогелните лещи дълготрайна хидратация. Благодарение на специалния компонент, влагата се задържа на повърхността на лещата за дълъг период от време, правейки я удобна и безопасна през целия период на употреба.

Втората технология, SmartShield, е предназначена да се бори с всички видове замърсявания. Лещите AIR OPTIX HydraGlyde остават чисти през целия ден. Това е много важно, тъй като всякакви отлагания по повърхността на лещата пречат на ясното зрение и възпрепятстват притока на кислород към роговицата.

Според редица проучвания основната причина, поради която хората отказват да използват контактни лещи, е дискомфортът, както и сухотата в очите. Благодарение на комбинацията от две уникални технологии в един продукт беше възможно да се решат тези проблеми. Тези силикон-хидрогелни лещи са почти неосезаеми за окото, поради което не е нужен период на адаптация за хора, които за първи път използват средства за контактна корекция на зрението.

Спецификация на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (3 лещи) контактни лещи