Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® 2 HD for Astigmatism

астигматични контактни лещи

PureVision® 2 HD for Astigmatism астигматични контактни лещи
PureVision® 2 HD for Astigmatism астигматични контактни лещи
PureVision® 2 HD for Astigmatism астигматични контактни лещи
PureVision® 2 HD for Astigmatism астигматични контактни лещи
PureVision® 2 HD for Astigmatism астигматични контактни лещи
PureVision® 2 HD for Astigmatism астигматични контактни лещи

Разпродадено

Описание на контактни лещи PureVision® 2 HD for Astigmatism

PureVision 2 for Astigmatism са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на астигматизъм. Използвания материал е Balafilcon A, който е същия силиконов хидрогел, както и при добре познатите в България PureVision Toric.

PureVision 2 for Astigmatism разполагат с патентована технология AutoAlign Design и заeдно с по-отпуснатите кривини позволява точно центриране на лещата и съответно добро зрение.

PureVision 2 for Astigmatism са ново поколение торични контактни лещи на американския производител Bausch + Lomb. Те осигуряват до 6 пъти по-голям пренос на кислород до очите, гарантирайки комфортно носене през целия месец. Отлично качество на зрението е постигнато чрез оптимизация на оптичния дизайн с цел намаляване на сферичните аберации при носене на лещи в целия диапазон на оптична сила.

Защо да изберете тази серия торични лещи?

Pure Vision 2 for Astigmatism са едни от най-тънките контактни лещи, предлагани на съвременния пазар. Второто поколение на PureVision станаха по-тънки от първото - дебелина в центъра от 0,07 mm за -3,00 D. В същото време според производителя с тях се свиква изключително бързо, защото новият тънък дизайн със заоблени ръбове осигурява меко и нежно взаимодействие на клепача с лещата.

Тази гама торични лещи имат редица превъзходни характеристики, сред които:

  • Удобно носене – технологията ComfortMoist на Bausch & Lomb се бори с дискомфорта, така че очите ви ще се чувстват хидратирани и свежи за по-дълго време;
  • Перфектна визуална корекция – лещите PureVision 2HD for Astigmatism предлагат няколко функции, които подобряват потребителското изживяване. Това е оптика с висока разделителна способност, която поддържа зрението ви ясно дори в слабо осветена среда. Това ги прави добър избор за хора, които шофират или работят през нощта;
  • Стабилни - Благодарение на уникалния дизайн за автоматично подравняване (Auto Align Design), лещите остават стабилни върху окото, за да сведат до минимум разместването при резки движения;
  • Удобна употреба - PureVision 2 HD за астигматизъм могат да се носят в два режима - до един месец като дневни (отстраняват се, почистват се и се съхраняват правилно след всеки ден на употреба) и непрекъснато носене до 29 нощи и 30 дни, след одобрение от лекуващия офталмолог.

Торичните контактни лещи Pure Vision for Astigmatism са подходящи за потребители с рецепта за корекция на астигматизъм, както и за всички, които предпочитат продуктите за едномесечна употреба. В случай че изберете режим на дневно носене, ще ви е нужен мултифункционален разтвор, какъвто също можем да предложим.

Особености на дизайна

Лещите PureVision 2 HD са изработени от силикон-хидрогелов полимер Balafilcon A. Те имат радиус на основната кривина 8,9 mm и се произвеждат в диапазон на оптична сила от +6,00 D до -12,00 D. Оптичният дизайн на контактните лещи PureVision 2 Astigmatism (High Definition Optics) е оптимизиран за намаляване на сферичните аберации в целия диапазон на оптична сила. „Оптиката с висока разделителна способност“ ви позволява да елиминирате светлинните отражения и ореолите, осигурявайки кристално ясно зрение дори в условия на слабо осветление.

High Definition ™ Optics е иновативен дизайн на компанията Bausch + Lomb, при който предната повърхност на лещата има асферична форма, а задната - торична форма. В резултат на това астигматизмът се коригира, а сферичната аберация се намалява. При слаба светлина (разширена зеница) изображението, възприемано от пациента, ще бъде по-рязко, отколкото при носене на обикновена сферична контактна леща.

Auto Align Design™ е също уникална система, помагаща за стабилизиране на лещата върху окото с оптимизиран профил на ръба, който увеличава стабилността на лещата дори при резки движения. Торичните меки контактни лещи изискват стабилно прилягане за стабилно зрение. За ротационна стабилизация Pure Vision® 2 HD for Astigmatism използва модифициран дизайн на баласта: горната част на лещата е изтънена, за да създаде ефект на призматична ротационна стабилизация.

Спецификация на контактни лещи PureVision® 2 HD for Astigmatism
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 101
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.9
Диаметър (мм) 14.5
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.10
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи PureVision® 2 HD for Astigmatism

Напишете отзив

Сходни на PureVision® 2 HD for Astigmatism контактни лещи