Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи)

астигматични контактни лещи

Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи) астигматични контактни лещи
Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи) астигматични контактни лещи
Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи) астигматични контактни лещи
Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи) астигматични контактни лещи
Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи)

астигматични контактни лещи

  • Доставка: 20 раб. дни
  • UPC: 730822056885
49,70 лв.
Промо: Вземи 4 опаковки за 47,70 лв. за бр. и спести общо

*Важи при поръчка на минималното описано количество без значение от вариантите/диоптрите!

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи)

DAILIES® Aqua Comfort Plus® TORIC са еднодневни меки PVA контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на астигматизъм.

Произведени са от патентования материал Nelfilcon A. Благодарение на Blink Activated Moisture Technology (технология за освобождаване на овлажняващи съставки в слъзния филм след всяко мигане) DAILIES® Aqua Comfort Plus ® TORIC поддържат слъзния филм стабилен в продължение на 12 - 14 часа, осигурявайки ясно зрение и изключителен комфорт. С еднодневни лещи за астигматизъм DAILIES® Aqua Comfort Plus ® TORIC с всяко мигане клепачите притискат лещата и тя изпуска в сълзите лубриканти, съдържащи се в изкуствените сълзи - HPMC (за първоначален комфорт), PEG и PVA за целодневен комфорт.

ALCON произвежда само избрани параметри, затова е възможно да не откриете някои оси и цилиндри.

Еднодневните торични лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric са предназначени за корекция на астигматизъм. Това е най-доброто решение, ако държите на комфорта си по време на носене на лещи, но не желаете да използвате разтвори за почистване и съхранение. Даваме ви възможност да закупите опаковка от 30 броя, както и нужния за съхранението им разтвор.

Alcon Lightstream Technology™

Торичните лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® са разработени на базата на патентованата от Alcon технология Lightstream Technology™. Благодарение на нея е постигната идеално гладка повърхност на лещата, с което се осигурява оптимален комфорт през целия ден. Друга, уникална технология, залегнала в дизайна на лещите, е Blink Activated Moisture Technology.

Тази технология осигурява постоянна влага, която се освобождава в окото при всяко мигане. Този уникален продукт е перфектно решение за пациенти, страдащи от синдром на сухото око. Това са основно хора, които работят продължително време на компютър, често в климатизирани помещения със сух въздух.

Еднодневните лещи на Alcon Daily Toric Aqua Comfort Plus се отличават с широк списък с предимства:

  • Повишено съдържание на влага.В основата на лещите е материал от силикон-хидрогел, който осигурява ниво на хидратация от 69%;
  • Уникална хидратираща технология.Лещите са направени по иновативна трикомпонентна хидратираща технология, която се активира при всяко мигане.Благодарение на тази технология лещите запазват влага, свежест и мекота до 12 - 14 часа непрекъснато носене;
  • Подобряват зрението при астигматизъм.Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric подобряват зрителното възприятие, повишават яснотата и предаването на цветовете на изображението при деформация на роговицата и лещата на окото;
  • Хипоалергенност. Ако сте се отказали от използването на контактни лещи поради алергична реакция, хипоалергенните Dailies са идеално решение за вас. Благодарение на специалния материал и високо влагосъдържание, лещите защитават очите от раздразнения, подуване на клепача и натрупване на протеинови и липидни отлагания.

Благодарение на мекия ръб, тези лещи лягат плътно върху окото, създавайки невероятен комфорт през цялото време. Dailies Aqua Comfort Plus са предназначени за еднодневно носене, като по този начин минимизират риска от развитие на инфекциозни заболявания, които потенциално биха могли да бъдат причинени от по-продължително носене на лещи. Те също така елиминират необходимостта от редовно използване на дезинфекционни разтвори.

Спецификация на контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи)
Материал
Вид PVA
Име Nelfilcon A
Водно съдържание (%) 69
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 26
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.8
Диаметър (мм) 14.4
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.10
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба Еднократни
Мнения на клиенти за контактни лещи Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Dailies® Aqua Comfort Plus® Toric (30 лещи) контактни лещи