Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® Toric (3 лещи)

астигматични контактни лещи

Biofinity® Toric (3 лещи) астигматични контактни лещи
Biofinity® Toric (3 лещи) астигматични контактни лещи
Biofinity® Toric (3 лещи) астигматични контактни лещи
Biofinity® Toric (3 лещи) астигматични контактни лещи
Biofinity® Toric (3 лещи) астигматични контактни лещи
Biofinity® Toric (3 лещи) астигматични контактни лещи

Разпродадено

Описание на контактни лещи Biofinity® Toric (3 лещи)

Biofinity Toric на Cooper Vision са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на астигматизъм.

Иновативният торичен дизайн гарантира ясно и контрастно зрение. Тези контактни лещи са стабилни с минимална ротация при мигане или движение. Прилягат добре на роговицата и остават оптимално центрирани – фактори, които гарантират общия комфорт при използването им.

Можете да разчитате и на характерното за Biofinity съчетание от висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание . Така с всеки чифт лещи за астигматизъм вие получавате не просто корекция на зрението си, а възможност да продължите да живеете спокойно, динамично и уверено.

Biofinity Toric се едномесечни лещи, с които имате възможност за удължено носене до 6 денонощия или ежедневно поставяне и сваляне.

Торичните контактни лещи на CooperVision Biofinity Toric успешно коригират астигматизма: замъглено или изкривено зрение както наблизо, така и надалеч.Това е едномесечна леща, изработена от силиконов хидрогел, която може да се носи до 6 последователни дни при високо ниво на комфорт.

Торичните контактни лещи BiofinityToric са с ниска цена, произведени с оптимизирана геометрия на лещата.Това е многостранен дизайн, който осигурява стабилност, прецизно прилягане и комфорт при носене на лещите.Както надалеч, така и наблизо, ще се насладите на ясно зрение, което е перфектно съобразено с вашите индивидуални нужди.

Оптимизирана геометрия от CooperVision

Пациентите, страдащи от астигматизъм, се нуждаят от контактни лещи с различни оптични градации в различни точки, които трябва да бъдат правилно ориентирани за ясно зрение. Торичните лещи на Cooper Vision са стабилни и прецизни благодарение на оптимизирания си дизайн.

Този тип дизайн е многостранен, за да осигури оптимална зрителна острота, прилягане върху роговицата и комфорт. Геометрията на лещата и нейния широк утежнен ръб бързо я ориентират за по-добро представяне и по-лесно поставяне. Равномерната хоризонтална дебелина също подобрява стабилността и осигурява равномерно прилягане. Широката торична оптична зона осигурява ясно виждане за целия диапазон от градуси.

Меки, с добра газпропускливост и високо водно съдържание

Астигматичните Biofinity Toric лещи са много меки, изработени по технологията Aquaform Comfort Science на Cooper Vision. Благодарение на нея се създават естествено хидрофилни контактни лещи, които задържат вода и предпазват очите от изсушаване. Също така, тази хидратираща субстанция осигурява изключителна лекота и комфорт при сваляне и поставяне на лещите.

Контактните лещи Biofinity Toric Cooper Vision (comfilcon A) имат добър индекс на пропускливост на кислород от 116 Dk / t. Това позволява на очите да "дишат" постоянно. Осигурява се по-здравословно носене за хора, които спят с лещите постоянно или периодично.Водното съдържание е 48%. Естествено влажният материал Comfilcon A предпазва очите от сухота, което означава от умора и в резултат на това от намаляване на зрителната острота.

Спецификация на контактни лещи Biofinity® Toric (3 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 116
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.7
Диаметър (мм) 14.5
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Не
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Biofinity® Toric (3 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® Toric (3 лещи) контактни лещи