Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи)

астигматични контактни лещи

Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи) астигматични контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи) астигматични контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи) астигматични контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи) астигматични контактни лещи
Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи)

астигматични контактни лещи

  • Доставка: 20 раб. дни
  • Артикул: 55
88,59 лв.

Възможни варианти

Описание на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи)

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® for ASTIGMATISM са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на астигматизъм.

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 108 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® for ASTIGMATISM пропускат до роговицата Ви до 5 пъти повече кислород от обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодарение на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® for ASTIGMATISMса устойчиви дори на грим и козметика.

Precision Balance 8|4 дизайн е технология за стабилизация на AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® for ASTIGMATISM. Тя стабилизира контактната леща и минимизира нейната ротация в окото. За разлика от сферичните лещи, торичните трябва да стоят стабилно в окото, защото единствено така могат да предоставят ясно и остро зрение. 

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

HydraGlyde® и SmartShield – две революционни технологии, които се грижат за здравето на вашите очи и вашия комфорт по време на носене на контактни лещи

Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism са торични контактни лещи, базирани на две патентовани технологии на Alcon SmartShield и HydraGlyde. Комбинацията от двете технологии осигурява превъзходна устойчивост на отлагания на повърхността на лещите и дълготрайна хидратация за максимален комфорт от ден 1 до ден 30.

HydraGlyde Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, която отдавна е включена в първокласните мултифункционални разтвори за контактни лещи Opti-Free PureMoist и Aosept Plus. Изключителната хидратираща матрица привлича и задържа влагата на повърхността на лещите и е специално формулирана за силикон-хидрогелни лещи.

Добавянето на матрицата HydraGlyde към състава на лещите на Air Optix увеличи дълготрайността на мократа повърхност, което поддържа лещите постоянно хидратирани през целия ден. В допълнение, лещите са произведени с помощта на уникалната технология SmartShield за поддържане на хидрофилна повърхност и устойчивост на липидни отлагания през целия месец на употреба.

Гениалната комбинация от технологии SmartShield и HydraGlyde доведе до създаването на лещи с ултра-тънък защитен слой, който се противопоставя на дразнещите очите отлагания и поддържа очите добре хидратирани през целия ден.

Месечни торични лещи – гаранция за ясно зрение и комфорт

Поставяйки контактни лещи за първи път, много хора се сблъскват с чувство на дискомфорт - това е нормален и естествен процес на адаптация, който отнема не повече от два дни. Факт е, че месечните лещи са по-плътни от продуктите с дневен и седмичен  режим на носене, но те са много по-здрави и по-надеждни.

Изборът на месечни торични лещи трябва да се направи след консултация и преглед от офталмолог, който единствен може да определи точните параметри на зрението и да назначи правилното средство за корекция. За правилно съхранение на месечните контактни се нуждаете от подходящи разтвори. Ще ви предложим мултифункционалните решения на Alcon OptiFree на много изгодна цена.

Спецификация на контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи)
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 108
УВ Филтър Не
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.7
Диаметър (мм) 14.5
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.102
Оптична Зона (мм) при @-3.00 7.5
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване Не
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за контактни лещи Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи)

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® for Astigmatism (6 лещи) контактни лещи