Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Изкуствени сълзи

Изкуствени сълзи

Изкуствени сълзи

Изкуствените сълзи са капки за очи, които облекчават синдрома на “сухи очи”. В зависимост от средата, в която се намирате или поради физиологични фактори много хора страдат от този проблем. Независимо от това, дали ползвате контактни лещи или не можете да използвате изкуствените сълзи за облекчаване на синдрома на сухото око.

Brand: Bausch Lomb
Biotrue® Овлажняващи капки за очи на Bausch&Lomb незабавно облекчават симптомите при сухота, уморени очи, парене в очите и прекомерно сълзене. Под..
16,70 лв. 17,80 лв.
JAN: 10 мл.
Brand: Bausch Lomb
Biotrue® Revital Овлажняващи капки за очи на Bausch&Lomb са многокомпонентен продукт, осигуряващ трайно облекчение при симптом на сухо око.Подходя..
17,80 лв.
JAN: 10 мл.
Brand: Bausch Lomb
Biotrue® Монодози - Овлажняващи капки за очи на Bausch&Lomb овлажняват и хидратират сухите очи по естествен начин, отстраняват умората и дразненет..
17,80 лв.
JAN: 30 х 0.5мл
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)

Защо да използвам изкуствени сълзи?

Човешките сълзи не само почистват очите от прах и други външни тела, но ги овлажняват  при изсъхване. Поради различни причини, при някои хора те не вършат добра работа и се получава усещане на сухота в очите. Точно за тези хора са създадени капките за очи “Изкуствени сълзи”. До голяма степен те копират съставките на нашите сълзи, но имат и различни добавки за смазване и овлажняване. Те са безвредни и могат да бъдат използвани, колкото имаме нужда.

Как да изберем изкуствени сълзи?

Основната разлика между продуктите е вискозитета ( гъстотата ) на изкуствените сълзи и добавките за смазване. Ако ползвате контактни лещи, препоръчваме по-редките, поради по-лесното им разнасяне в окото. Имайте предвид, че на опаковката обикновено е описано, дали са подходящи за лещи. В случай ,че не ползвате можете да изберете и по-гъсти гелове / сълзи.

Трябва да имате предвид, че усещането е много индивидуално и различните продукти влияят различно при всеки човек.