Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Renu Multiplus 360 ml + 60 ml

Пакет с Pure Vision

PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Renu Multiplus 360 ml + 60 ml Пакет с Pure Vision

Разпродадено

Описание на PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Renu Multiplus 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 6+6 лещи + разтвор 360 ml + 60 ml

PureVision® са силикон-хидрогелни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на американската фирма Bausch + Lomb.

Лещите PureVision® са направени от материал Balafilcon A. Той се характеризира с висок пренос на кислород до роговицата (101 DK/t при @-3.00).

PureVision® спада в групата на йонизираните (ionic) материали, които естествено намаляват отлагането на протеиновите и липидни налепи по контактните лещи. Което улеснява поддръжката на лещите и съответно качеството на зрение.

PureVision® не разполагат с допълнителни овлажняващи компоненти в тях и в комбинация с абсорбиращия вода силикон хидрогелен материал предполагат потребителите склонни към изсушаване на очите да имат нужда от изкуствени сълзи.

Лещите PureVision са с асферичен дизайн намаляващ аберациите, което прави зрението по-ясно при специфични светлинни смущения. Базовата кривина е 8.6мм и диаметърът е 14.00мм, което води до по-малко движение на лещата в окото.

PureVision на Bauch + Lomb са доказали се съвременни контактни лещи с които лесно ще боравите и няма да се страхувате, че можете да навредите на зрението си. Доказателството са им милионите потребители в цял свят!

Предлагаме ви изгоден пакет, включващ 6 + 6 броя лещи PureVision®, както и разтвор Renu Multiplus 360 ml + 60 ml, необходим за правилното им съхранение през целия период на използване. Това са два висококачествени продукта на американската компания Bausch & Lomb, които ви пестят не само пари, но също и нуждата да купувате нов чифт лещи всеки месец.

Многофункционален разтвор ReNu – ефективна грижа за вашите контактни лещи

Мултифункционалният разтвор за контактни лещи ReNu изпълнява няколко функции едновременно: съхранение, изплакване, отстраняване на замърсявания и отлагания, дезинфекция и овлажняване на контактните лещи. Разтворът е подходящ за всички видове меки лещи, осигурявайки ефективно почистване и комфортно носене на лещите през целия ден.

Многофункционалният разтвор ReNu Multiplus се произвежда от световно известната американска компания Bausch & Lomb. Това е една от най-старите компании, произвеждащи продукти за корекция на зрението. Историята ѝ започва през далечната 1853 г., когато е открит първият магазин Bausch & Lomb.

Освен това е една от първите компании, които произвеждат меки контактни лещи през 60-те години на миналия век. И до днес Bausch & Lomb остава един от лидерите в производството на контактни лещи и продукти за тяхната поддръжка. Един от най-популярните продукти на компанията е мултифункционалният разтвор за контактни лещи ReNu Multiplus.

Предимствата на ReNu Multiplus многофункционален разтвор включват:

  • ReNu е подходящ за всички видове меки лещи, включително хидрогелни и силикон-хидрогелни;
  • Разтворът отстранява протеиновите отлагания от контактните лещи, като осигурява безопасно носене и предпазва очите от инфекции и възпаления;
  • Дезинфекцира и почиства контактните лещи от замърсявания и предотвратява развитието на патогенни бактерии;
  • Благодарение на овлажняването на контактните лещи, осигурява дълготраен комфорт при ежедневното им носене.

Мултифункционалният разтвор РеНю е съвместим с всички видове и марки меки контактни лещи. Той обаче е отлично решение за съхранение на лещите Pure Vision – друг емблематичен продукт на Bausch&Lomb. Този промо пакет покрива нуждите ви от нови контактни лещи за период от 6 месеца, през което време можете да се погрижите за по-важните и приятни неща.

Спецификация на PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Renu Multiplus 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 101
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Комбинация Пакети с Renu
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.09
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Да
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Renu Multiplus 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Renu Multiplus 360 ml + 60 ml продукти