Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Пакет с Pure Vision

PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Pure Vision

Разпродадено

Описание на PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 6 + 6 лещи + разтвор 355 ml

PureVision® са силикон-хидрогелни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на американската фирма Bausch + Lomb.

Лещите PureVision® са направени от материал Balafilcon A. Той се характеризира с висок пренос на кислород до роговицата (101 DK/t при @-3.00).

PureVision® спада в групата на йонизираните (ionic) материали, които естествено намаляват отлагането на протеиновите и липидни налепи по контактните лещи. Което улеснява поддръжката на лещите и съответно качеството на зрение.

PureVision® не разполагат с допълнителни овлажняващи компоненти в тях и в комбинация с абсорбиращия вода силикон хидрогелен материал предполагат потребителите склонни към изсушаване на очите да имат нужда от изкуствени сълзи.

Лещите PureVision са с асферичен дизайн намаляващ аберациите, което прави зрението по-ясно при специфични светлинни смущения. Базовата кривина е 8.6мм и диаметърът е 14.00мм, което води до по-малко движение на лещата в окото.

PureVision на Bauch + Lomb са доказали се съвременни контактни лещи с които лесно ще боравите и няма да се страхувате, че можете да навредите на зрението си. Доказателството са им милионите потребители в цял свят!

PureVision® са популярна марка контактни лещи на Bausch&Lomb, известни със своя комфорт и визуална яснота. Те са проектирани да осигурят ясна визия и удобно носене за период от 30 дни. Лещите са направени от дишащ силикон- хидрогел материал, наречен Balafilcon A с кислородна преносимост 101 (DK/t) при @-3.00, който позволява повече кислород да достигне до очите, намалявайки кислородния глад и зачервяването на очите.

Лещи с асферичен дизайн – особености и предимства

Лещите с асферичен дизайн са оптични елементи, използвани в структурата на фотоапарати, очила, микроскопи и различни оптични инструменти. Те са проектирани с несферична или по-точно с кривина с непостоянен радиус. Обратно, традиционните сферични лещи имат постоянен радиус на кривина по цялата си повърхност.

Основното предимство на използването на асферични лещи е способността им да коригират оптичните аберации, които са често срещани при сферичните лещи. Оптичните аберации са несъвършенства във формирането на изображението, които могат да доведат до изкривявания, замъгляване или други нежелани ефекти в зрението.

Асферичните лещи спомагат за смекчаване на няколко типа аберации, включително:

  • Сферична аберация: Това се случва, когато светлинните лъчи, преминаващи през външната и вътрешната част на сферичната леща, се събират в различни фокусни точки.Асферичните лещи са проектирани да фокусират тези лъчи в една и съща точка, намалявайки сферичната аберация;
  • Астигматизъм: Астигматизмът води до изкривени или удължени изображения, особено в части извън центъра на изображението.Асферичните лещи могат да коригират астигматизма и да създадат по-равномерно качество на изображението;
  • Изкривяване: Асферичните лещи също могат да помогнат за намаляване на цилиндъра (където правите линии изглеждат извити навън) и изкривявания, при които правите линии изглеждат извити навътре, което води до по-точно представяне на формите и линиите на наблюдаваните обекти.

Лещите PureVision® са гаранция за ясно зрение при всякакви светлинни условия в допълнение с комфортно носене в продължение на 30 дни. Изгодният ни пакет включва 6 + 6 броя лещи + разтвор Opti-Free Express 355 ml, който ви е нужен за правилно съхранение, почистване и дезинфекция на лещите .

Спецификация на PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 101
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Комбинация Пакети с Opti-Free Express
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.09
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Да
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Напишете отзив

Сходни на PureVision® (6 + 6 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml продукти